Яна Акимова и Маргарита Будинова ще танцуват във VIP Dance

На 7 септември започва ВИП данс - шоуто, което ще търси любимите танцьори на България в ефира на Нова телевизия.

Продуцентите от Old School поканиха за жури Нешка Робева и Галена Великова, едни от най-добрите водещи на подобен род формати - Иван и Андрей и събраха в екипа си атрактивни български професионални танцьори. Така зрителите ще са свидетели на един спектакъл, пропит от „убийствено желание за победа".

„Избрах да участвам във VIP Dance, защото имам доверие на екипа на Old School. Миналогодишния ми опит с тях показва, че изборът на правилния продуцент е от решаващо значение за качеството на продукцията", коментира Трендафил Сърмов - един от най-успешните латино танцьори в България и собственик на Денс академията в София.

„Това, което ме спечели в идеята на Нико, е този път да представим на България едно наистина оспорвано танцово състезание. Звездите, които продуцентите поканиха за участие, са и изключителни танцьори. Това означава, че ще има много оспорвана битка за победата, което допълнително ме мотивира. Освен това колегите хореографи са каймака на танцовото общество в България.

Ако тази година има истинско танцово шоу, то при всички положения ще го дават по Нова. Това, което правихме миналата година е детска приказка в сравнение с това, което предстои. Още не е почнала истинската дандания, а половината от нас едва дишат. Ще е велико", допълни Трендафил.

Освен него, професионалните танцьори, които ще мерят сили във VIP Dance, са Елена Добрикова, Елица Павликенова, Петя и Сашка Димитрови, Рангел Спиров, Анета Авакиан, Атанас Месечков, Светлин Димитров, Ана Дончева, Алфредо Торес, Деан Стефанов, Маргарита Будинова, Яна Акимова, Лъчезар Тодоров, Костадин Костадинов, Лили Величкова, Георги Иванов Енчев - Гош, Милен Данков, Димитър Божилов - Мако и Ралица Мерджанова.

Източник: novinar4e.blogspot.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини