Радан Кънев: Няма да се почувствам предаден, а представен, ако ДБ не подкрепи ИТН

Дали "Демократична България" ще подкрепи, или не социалния експеримент, наречен "кабинет на малцинството" на ИТН, ще реши Председателският съвет на коалицията. Но ако решението е да не се даде такава подкрепа, г-н Трифонов, то съвсем няма да бъде предателство. Аз, като избирател на ДБ и като човек, дал скромен принос за кампаниите на ДБ през тази година, няма да се почувствам никак предаден. Напротив - ако преговори няма и ДБ решат да не подкрепят "евтиния Ви и доста аматьорски шантаж, ще се чувствам не предаден, а просто.... представен"

С тези думи евродепутатът Радан Кънев отговори на месианските Фейсбук претенции, придружени с ултиматум, на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

По-рано днес тв водещият с 65 депутати в Народното събрание от общо 240 написа:

"Ако партиите на протеста не гласуват правителството на „Има такъв народ“, (...) резултатът ще бъде спиране и забавяне на всички реформи, обективно погледнато, предателство от страна на партиите на протеста, нови избори и радост за ГЕРБ и партиите на статуквото, както и невъзможност от страна на партиите на протеста да обяснят на българския избирател защо му причиняват всичко това".

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    ??
    ???
    1 0
    15:12, 9 авг 2021
    Престой да видим кой са предатели? Кой партии са за интереса на гласоподавателите а всъщност само за своя интерес?
  • 2
    Ли
    Лиско
    1 0
    15:53, 9 авг 2021
    Слави по нищо не се отличава от Б. Борисов. Сега се опитва да извива ръцете на Д Б. Мая и БСП са винаги съгласни, за да са близо до властта, а не за някакви идеи...
  • 3
    12
    123
    1 0
    08:24, 10 авг 2021
    Първо Слави не е партия на протеста, второ нека не вменява вина на другите партии, а да си поеме отговорността за наглото си поведение и поведението на някои кандидат министри ....., каквото и да говори ме хората от теб са разочаровани , накратко казано от теб, от твоето неуважение и грубо поведение!

Още новини

Последни новини