Червено щастие: Динамо-ЦСКА по телевизията

Феновете на ЦСКА дочакаха своя реванш

Мъките на червените фенове да наблюдават евробитките на своя отбор свършиха. Българската национална телевизия ще излъчва утре директно мача-реванш между ЦСКА и московския Динамо от 19 часа. За това съобщава сайта Sportal.bg. От 21 часа пък пряко от Ловеч ще се излъчи и реваншът на Литекс с Бате Борисов. До последно не се знаеше дали двубоят въобще ще се излъчва някъде, след излагацията на родните телевизии в първия двубой, който при това бе в София.

Тогава се разбра че 50 хиляди евро са непосилна цена за откупуването правата на двубоя, който при това бе в пакет и с реванша и с първия мач между Бате и Литекс. В последния момент само цифровия канал TV + излъчи срещата, но тъй като относително малко хора са абонати на неговия оператор, огромна част от червената половина на България остана на сухо. Нито минутка пък не бе излъчено от единствения безспорен успех на българския клубен футбол-победата като гост на Литекс. За сметка на това обаче гледахме двете загуби на набедения за най-добър български тим Левски от крайно непретенциозния Дебрецен. Поне доставихме огромна радост на братския унгарски народ, коментираха недоволни запалянковци. От 14 години насам, за маджарите това е първото нещо което намирисва на успех в техния футбол-клубен и национален.

ЦСКА и Литекс имат реален шанс да направят значително по-добро представяне. В първата среща армейците стигнаха до храбро 0:0 с руския гранд, а Литекс ще домакинства след комфортно 1:0 от терена на левскарския кошмар Борисов./ Бате. Б.А/

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини