Стенли два пъти на бис в Хасково. Младите рок групи намериха нови фенове

    Първата вечер на Хасково рок 2021 вече е факт. Млади и утвърдени банди посрещна хасковската публика.

    Вечерта от двудневния музикален тур откриха младоците от метъл групата „Каторга“, които са познати на местната рок  публика основно от това, че в момента са хитови и се въртят мега яко в Z- Rock радио, но за първи път се качват на хасковска сцена. Вокалистката Лора Димитрова определено направи впечатление, а цялата група в края на сета беше заобиколена от нивите си фенове за автографи.

    Мелодичини и много симпатични с лекотата на изпълнянията си и професионалното си звучене от световна класа JEREMY? определено задържаха вниманието към сцената и доказаха, че не случайни самите  „Куин“ ги посочиха за подгряваща група на турнето си в Европа през 2016 година.

    Баскитаристът от формацията на Стенли -Димитър Ковачев-Фънки обаче беше преследват като любимец от тийнейджърите на концерта през цялата първа рок вечер.

    На сцената на площадка "Спартак" с мега звездата изпълниха в Хасково, освен част от песните  от новия албум на Стенли "Чужди тела", и хитови парчета от годините му с група „Тангра“. А на сцената за златните хитове се качиха и фенове, за да пеят.

    Във  втората вечер на  Хасково рок 2021 в събота се  включват победителят от  втория сезон на „Мюзик айдъл“ Тома и бендът му, група "Севи“, организаторите на феста-хасковската група  "Хангар 42", а жицата до край ще опънат Милена Славова и групата й.

    В рамките на инициативата има две благотворителни кампании. Със средствата, които ще бъдат събрани от продажбата на тениски с логото на „Хасково рок“, ще бъдат закупени инструменти за талантливи деца от Хасково, които се занимават с музика. Пари в благотворителни кутии се събират и за малкият Героги.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ed
      Edin
      16 -4
      02:25, 24 юли 2021
      Обидно малко публика.,,
      • 13 -6
        08:38, 24 юли 2021
        Малко но качествени !
    • 2
      Он
      Он
      6 -28
      07:40, 24 юли 2021
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 3
      И
      И
      10 -14
      09:05, 24 юли 2021
      Поканете Преслава, да има публика. Виж коментара
      • Ме
        Мечо
        4 -5
        15:12, 24 юли 2021
        По добре да поканят Васил - Azis
      • Ем
        Ема
        2 -2
        19:46, 24 юли 2021
        Да се напълни с бледолики хаха
    Последни новини