Това трябва да види: Поръчаха на уличен музикант Tennessee Whiskey, непознат е изпя

Dovydas обяснява, че просто свири музика. "Започнах да правя видеоклипове на моите шоута, защото нямаше никой там. Оказва се, че в интернет има прекрасни хора, които оценяват това, което правя, и за това съм им вечно благодарен."

Уличният музикант има наистина интересни случки в канала си, а наскоро, когато все пак събира много публика, идва полиция и му спира шоуто на най-хубавото място, но това е друга история.

В едно от видеата, Dovydas решава да изпълни последна песен по желание на хора от публиката, но не помни добре текста. А сред зрителите му има един, който знае песента. Когато го пита за името му, той казва "Никой". "Също като мен. Двамата имаме еднакви имена", казва Dovydas. Това, което става после, просто трябва да се види. Наистина неочаквано добро...

След овациите усмихнатият непознат все пак казва името си - Вер Хил. И както бихте предположили, той е музикант, макар в коментарите някой да пише, че е занаятчия, но гениален. Все пак такова сработване на непознати, не е нещо, което човек може да преположи.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини