Бой между тинейджъри в училище,баткото надделя

.15-годишен бил настанен в болница за наблюдение след скандал с 16-годишен в училище. Инцидентът станал вчера около 11,30 часа в учебно заведение в Момчилград. Между двамата ученици възникнал спор, последвали удари, от които пострадал по-малкият. Причините за свадата са в процес на изясняване. По случая работи група „Криминална полиция“ в РУ-Момчилград и инспектор от Детска педагогическа стая с оглед на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

 Проверка за неиздължени издръжки е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 46-годишен не изплатил месечни вноски в размер на 2500 лв., след като е бил осъден да издържа непълнолетното си дете. Сектор „Охранителна полиция“ работи по случая.

 81 моторни превозни средства и 119 лица са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Джебел за превенция и контрол на нарушенията на ЗДвП. 19 са констатираните нарушения, за които са съставени 2 акта и 7 фиша по ЗДвП, заснети са били 10 клипа за превишена скорост. По време на операцията са били връчени 7 наказателни постановления и 3 електронни фиша.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини