ГЕРБ нарече служебния кабинет "коалиция между БСП, ДПС и Манолова"

"Това служебно правителство е коалиция между БСП, ДПС и Мая Манолова, а в него Пламен Орешарски (премиер в кабинета на БСП и ДПС през 2013-2014 г. - бел. ред) е отговорен за кадровата политика и стратегическите проекти". Това заяви Тома Биков от доскоро управлявалата партия ГЕРБ на брифинг, чиято основна тема беше профилът на новоназначените областни управители. Малко по-рано управителите бяха публично представени от премиера Стефан Янев на среща в Министерския съвет. Според Биков повечето от тях са кадри на БСП.

В продължилата 20 минути пресконференция членовете на ГЕРБ Христо Гаджев и Георг Георгиев изброиха дълъг списък с имена на служебни министри, техни заместници, както и на някои от новите областни управители, които имат "безспорна принадлежност към левицата и към нейните структури". Това, според Биков, следва да покаже, че БСП е една от партиите, които управляват в момента, въпреки, че не е спечелила последните изборите.

"В момента не само, че повтаряме злополучния опит от 2013-2014 година , когато управляваха БСП и ДСП без да се спечелили изборите, но и го надграждаме по този начин без парламент", заяви Биков.

Източник: dnevnik.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ви
    ВИДОВДЕН ДОЙДЕ
    5 -3
    17:00, 1 юни 2021
    Този палавраджия биков -хамелеона - много ясно доказва че има защо толкова много да бълва глупости.ще си хапе много зад---ка защото свършва далаверата.
  • 2
    Не
    не съм комунист
    2 -2
    18:53, 1 юни 2021
    Тези тримата и по сурата и по приказките,много приличат на бранниците преди девети 1944г./"Бранник" е младежка профашистка организация,наподобяваща "Хитлеристка младеж" и съществувала от 40 до 44 година на миналият век./Приликата на гербаджийската младежка организация и на "Бранник" е очевидна!Нито едните,нито другите знаят какво говорят,какво правят и защо са създадени!С две думи,те бяха част от елита преди девети септември,а сега са само с документ за висше образование!
  • 3
    3,
    3,14
    2 0
    06:16, 2 юни 2021
    Тези,които"удрят" минусите или не могат да четат,или са зомбирани,или са много тъпи!

Още новини

Последни новини