Община Смолян организира празнична програма по повод 1 юни

Община Смолян организира празнична програма по повод 1 юни - Международен ден на детето. Официалното откриване на празника ще е на 1 юни от 16 часа пред централния вход на РДТ „Николай Хайтов“. При лошо време, тържеството ще се състои във фоайето на театъра. Ще бъдат наградени отличените в конкурса за детска рисунка „Мечтая да стана“ - 2021 г. Той се организира от община Смолян, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и ЦПЛР-Обединен детски комплекс.
Ще се проведе и традиционният конкурс „Мис и Мистър Капчица“, организиран от ЦПЛР – ОДК. Записването става при Катерина Георгиева, организатор в ОДК на тел. 0877828295. Изискването е децата да са на 5 години и да изпълнят песен, стихче, етюд или нещо друго.
Празничната програма ще продължи с концерт, в който ще участват възпитаниците на ЦПЛР - ОДК – гр.Смолян. В него ще вземат участие Школата по народно пеене с вокален педагог Пламена Седянкова, Театрална школа с ръководител Искра Йосифова, Школата по народни танци с хореограф Спас Стойнев и Клуб по модерни и забавни танци с треньор Димитър Кондаклиев.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини