Блъснаха жена на пешеходна пътека в Димитровград

Изображение 1 от 2

    Пореден инцидент стана днес преди обяд на пешеходна пътека по бул. Димитър Благоев в Димитровград. Пешеходната пътека се намира пред голям хипермаркет в града и е доста натоварена. На това място се случват множество инциденти с пешеходци.

    Жената е откарана от екип на спешна медицинска помощ в местната болница, без опасност на живота. Пациентката е приета в Неврологично отделение с комоцио и фрактура на ключицата.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Фе
      фен
      10 0
      20:47, 17 май 2021
      На тази,пешеходна пътека,водачите на автомобили,карат като луди.
    • 2
      Ср
      Срамота
      1 0
      16:05, 18 май 2021
      Защо не се сетим да сложим спящи полицаи на пешеходните пътеки ,та поне водачите от страх да не си разбият колите се сетят да намалят...
    • 3
      Ле
      Лени
      3 0
      18:12, 18 май 2021
      Колко хора трябва да бъдат ударени преди институциите да се сетят, че там има проблем? Решението е пешеходен светофар или компромис легнал полицай
      • Ив
        Иво
        6 0
        18:24, 18 май 2021
        Светофар там може съвсем да обърка трафика по булеварда, на 100 метра е кръстовището до полицията, което е изключително натоварено и там в в натоварено време отнема около 4-5 мин завоя на ляво, ако се спре и трафика след 100 метра със светофар ще стане кошмар, шофьорите ще се изнервят и пак ще се стига до инциденти. Решението е светофар на кръстовището до полицията с Иван Вазов, което ще убива скоростта на автомобилите в посока неохим + легнал полицай!
    Последни новини