Протест на ВМРО срещу промените в изборните правила

ВМРО организира протест пред НС срещу изборните правила, които депутатите трябва да гласуват и на второ четене тази седмица.

От партията, която остана извън парламента след вота на 4 април, атакуват приетите промени в Изборния кодекс с гласовете на „Има такъв народ", „Демократична България" и „Изправи се! мутри вън!".

Депутатите гласуват на второ четене промените в изборните правила

„Това, което ще гласуват днес, означава Ердоган лично да се намесва във вътрешните работи на държавата. Нещо, което не се е случвало 10 години”, заяви Александър Сиди.

Ако промените днес бъдат приети, от ВМРО ще искат налагане на вето от президента.

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ам
    аман
    5 -6
    10:38, 28 апр 2021
    Платените клоаки налазиха България .Ето къде отиват парите от шкафчетата.Само да попитам какво стана с хартиените Ф-ки ако на нападнат братушките с кво ще се пазим.И ето сгъвам самолет и го пускам да фърчи и после бегом в Билла на работа
  • 2
    $$
    $$$
    3 -5
    11:01, 28 апр 2021
    Бягайте,че съм на прозореца отгоре над вас с пожарникарският маркуч!
  • 3
    Ja
    JamboJat
    1 -2
    12:38, 28 апр 2021
    Тази партия на есен ще е отново в парламента!
  • 4
    Не
    НЕУТРАЛЕН
    0 0
    15:03, 28 апр 2021
    Дпс с арогантното си и двулично досега присъствие в обществения живот доказа по безспорен начин необходимостна от вмро или подобни структури които да им се противопоставят за разлика от партиите на статуквото.
    Тази партия оод трябва час по скоро да се изрита от обществото.да си отиват и си разиграат коня в турция или друга мюсюлманска държава а не в цивилизована страна която е превърнаха в кочина с ………………………..
    Стига стига търпение в българия.
Последни новини