Заловиха наркоман с друга и апаши -гастрольори в Кърджали

На 16.04.2021г. в РУ-Кърджали е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 354а, ал.3, т. 1 от НК, за това, че на същата дата, около 23:20 часа в гр.Кърджали, бул. "България" до пицария "Ню Йорк", при извършена полицейска проверка на 29-годишен жител на гр. Кърджали е установено, че без надлежно разрешително по закона за контрол на наркотичните вещества и прекурсорите държи около 1 грам зелена суха листна маса, която при направения нарко-полеви тест реагира на канабис. Наркотичното вещество е иззето и е оставено на съхранение в РУ - Кърджали. Работа по случая продължава.

На 17.04.2021г. в РУ - Кърджали е образувано досъдебно производство, за това, че на същата дата в гр. Кърджали, кв."Възрожденци", ул."Ангел Кънчев" е извършена кражба и са отнети 2 броя часовници и  златни бижута. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени и задържани извършителите на деянието – 2 лица от гр. София и гр. Враца.

На 16.04.2021г. в РУ - Кърджали, е образувано досъдебно производство за извършено престъпление за това, че за времето от 15.04.2021г. до 08:45 часа на 16.04.2021г. в гр. Кърджали, ж.к. "Възрожденци" между блоковете №32 и №33, чрез разрушаване на прегради - счупен катинар на метален контейнер - е отнет строителен инструмент за шлайфане на бетон. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан извършителя – 27-годишен жител на гр. Кърджали.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини