Хасан Азис се отказва от парламента, остава кмет

Изображение 1 от 2

    "Заявих пред ЦИК, че се отказвам от мястото на народен представител и оставам кмет на Община Кърджали", обяви Хасан Азис във фейсбук профила си.

    Азис бе подреден втори в кандидатската листа на ДПС и със сигурност щеше да влезе в 45-ото Народно събрание.

    Хасан Азис мотивира решението си с множество започнати проекти в Кърджали и поетите ангажименти към гражданите.

    "Считам, че с присъствието си на второ място в листата за кандидати за народни представители на ДПС от Кърджали поех лично политическата и морална отговорност за резултата от вота", написа още Хасан Азис.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      На
      наблюдател
      6 -1
      14:25, 6 апр 2021
      фалшив човек.
      • Та
        Така е
        5 -1
        14:41, 6 апр 2021
        Така е! Каза на лакеите си да превикват "Български граждани" от Турция специално за изборите че гласове трябват и даже ги почерпиха с по една четеридесетолевка да не се връщат празнички горките :)
    • 2
      От
      ОТВРАТЕН
      1 0
      07:42, 7 апр 2021
      Каква е тази наглост и простотия да се кандидатираш с цел да се откажеш.кого баламосваш дъглогодишен шарлатанин на синекурната ясла.няма ли този живот да поработиш малко и нещо. Специално за дпс и дърво да сложиш пак стадото ще изпълни командата без да разсъждава и мисли. Мислиш ли хасане че лично ти носиш дори и един глас като персона.гласа го носи течението командата от сараите и феодалите по места.
      Дпс вече е почти аут от далаверата. Да изхвърлят от работа назначените в средния ешалон и други много и много калинки.строг контрол на турските кметове за далаверите и псевдопартията им - оод- ще се саморазпусне.
      • +1
        +1
        1 0
        09:51, 7 апр 2021
        Абсолютно и много точно изказване!
    Последни новини