Цветанов в Бисер: Аз съм един от вас и ви обичам

Изображение 1 от 6

    С препълнена Градска градина в Харманли страхът беше победен

    „Аз съм един от вас! Аз съм един от жителите на Бисер. Станах такъв през 2012-а година, когато заедно преживяхме една ужасна трагедия. Познаваме се отлично, а сега ще представя хора, които аз познавам добре и на които вярвам безрезервно“, каза в харманлийското село Бисер председателят на ПП Републиканци за България Цветан Цветанов.

    „Той беше денонощно до нас. На минус 15 градуса. Въпреки че беше министър на вътрешните работи, се раздаваше за хората в Бисер. Подкрепяше ни и решаваше всички проблеми. Този човек-Цветан Цветанов наистина остави сърцето си в Бисер“, каза баба Тянка от Бисер.

    Пред хората в Бисер тя гордо представи своя внук Георги Христов. Той е завършил право в Софийския университет и успял да се намери работа в известна адвокатска кантора в София. 28-годишният младеж обаче предпочел да се върне в родния Харманли.

    „Това е пътят. Да възродим регионите и да задържим младите хора в България и по родните им места“, каза Цветан Цветанов.

    „Радостина Циркова е нашият водач в листата за 29 МИР Хасково. Образовала се е в София и Болоня и е работила в Брюксел. Но е избрала да се върне в България. Да работи във високотехнологична компания, тук в Родината си. Въпреки, че има квалификация да направи успешна кариера на Запад, е избрала България. И заслужава нашето пълно доверие!“, каза още Цветан Цветанов.

    „Познавам Цветан Цветанов от няколко години, защото дълги години живях в САЩ. Направих успешен бизнес там. Живял съм в Чикаго и отлично познавам българската емигрантска общност там. Помагал съм на много хора. С всичко каквото мога.  Така, както Цветан Цветанов е помагал на Бисер да се възроди. Републиканци заедно ще възродим България. Ще върнем нормалността и ще подпомогнем реалната икономика. Ще спрем раздаването на държавни поръчки и харченето на нашите пари през прозореца на джипката“, каза зам.-председателят на ПП Републиканци за България Павел Вълнев.

    Хората в Бисер се възмутиха, че само два часа преди срещата им с републиканците от община Харманли са поставили камера за видео наблюдение на площада.

    „Ще победим страха! Ще победим и на изборите. В Бисер, в Харманли, в Хасковска област. България също ще победи страха“, заявиха смело републиканците. Те направиха обща снимка с хората от Бисер. На площада с емблематичното име „Победа“. „Победа с бюлетината с номер 21 през 2021 година“, видя символиката Цветан Цветанов.

    Преди срещата в Бисер листата с кандидати от 29 МИР Хасково беше представена в Харманли.

    В градската градина на Харманли се събраха местни хора, които го приветстваха и подкрепиха.  А кандидат-депутатската листа за Хасково подкрепи от родния си град и доцент Христо Димитров, който е родом от Харманли и е водач на листата в Пловдив.

    „България не прилича на европейска държава, тя вече е по-зле и от африканските републики. Нямаме конкурентна икономика, а комунистически капитализъм. Заедно ще променим всичко това“, каза пред мнозинството Павел Вълнев.

    „Павел Вълнев е преуспял човек. Той е един от нас, той познава отлично проблемите на частния бизнес. Разчитаме на него, за да можем да нормализираме държавата, да открием нови работни места и да има реална конкуренция, а не надлъгване кой е по-близък до властта“. Това заявиха представители на местния бизнес.

     „На първо място сме по смъртност в Европейския съюз, на последно по ваксинирани. Българите не заслужаваме това. Не може повече някой да краде нашите пари и да търгува с животите на нас и нашите близки“, каза Павел Вълнев.

    Според него Борисов е загубил битката с  пандемията, в България цари пълен хаос с ваксините и някой е длъжен да поеме политическата отговорност за това.

    „Щастлив съм скъпи приятели да видя тази гради препълнена с хора. Това означава, че сме победили страха. Ще постигнем победа в Харманли, защото нашата листа е най-младата, най-красивата и в нея са най-образованите хора“, каза председателят на ПП Републиканци за България Цветан Цветанов.

    „Аз никога не съм го споделяла, но имам много силна емоционална връзка с Харманли. От тук е моя вуйчо, който отдаде живота си да образова хората в Харманли. Сигурна съм, че сред вас има  много негови ученици“, каза водачката на листата Радостина Циркова. От Харманли е областният координатор на партията за област Хасково Димитър Димитров, както и още много местни хора.

    „Искам да поздравя всички приятели от Харманли и област Хасково за доблестта и куража. Републиканците и българският народ заедно водим битка за връщане на нормалността в държавата“, изтъкна Цветан Цветанов.

    „Ще превърнем заедно върховенството на закона. Ще унищожим бюрокрацията като създадем работещо електронно правителство и работещи общински администрации. За работим за процъфтяващи региони и просперитет на Хасковския регион.  Ще отстояваме нашите мерки за запазване и насърчаване на малкия, семейния и средния бизнес“, каза още Цветан Цветанов.

    Десетки хора от Харманли споделиха проблемите си и обещаха подкрепа за Цветан Цветанов, Павел Вълнев, Радостина Циркова и силния отбор на Републиканци за България.

    „Много е важно да направим важен и информиран избор за бъдещето на България. През 2021 година верният избор е номер 21 в интегралната бюлетина“, подчерта Цветан Цветанов.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини