Шарени пощенски камиони повдигат духа на канадците

Канадската пощенска служба се опитва да пребори сивотата, предизвикана от пандемията, като предлага доза добро настроение със своите пъстроцветни пощенски камиони, предава Франс прес.

Возилата, разнасящи писма и пратки, са изрисувани в хипарски, психеделичен стил. В 28 канадски града 37 подобни камиона тръгват по пътищата, за радост на получателите.

Всяко от товарните превозни средства е украсено с голямо слънце и изображение на традиционен синьо-бял-червен камион на Канадските пощи, яхнал небесна дъга. И с придружаващи надписи: Thanks:Merci

"Мислех си какво може да зарадва моите сънародници след толкова месеци локдаун, споделя авторът на новия пощенски дизайн Андрю Луис. Осъзнах, че хората започват да откачат заради липса на социални контакти. Така реших да вкарам малко пъстрота в тяхното всекидневие!"

По думите на Луис било истински подвиг да убеди управата на държавните пощи да пребоядисат камионите си. Той все пак ги поздрави за смелостта, защото никоя пощенска служба по света не се е решила на подобна стъпка. Проектът е бил предложен от автора миналия септември и три месеца по-късно, е бил реализиран. Радостни пощальони побързаха да пуснат свои снимки с возилата в Инстаграм.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини