Ще има ли „Историята на прислужницата“ сезон 5?

За Джун Осборн е останала още много от битката. Дистопичната драма на Hulu „Историята на прислужницата“ е подновен за сезон 5 далеч преди премиерата на четвъртия сезон. Неговата премиера е през 2021г. но новината за следващия стана факт по време на Disney Investor’s day (платформата Hulu, собственик на сериала, вече е в портфолиото на The Walt Disney Company).

Все още няма новини за продължението. През Септември 2019г. бе обявено, че създателя на „Историята на прислужницата“ Брус Милър ще разработи адаптация на романа на Маргарет Атуд „Заветите“. Втората книга започва над 15г. след събитията в „Историята на прислужницата“.

В сезон 4 една от главните роли се поема от Макена Грейс. Тя стана известна с „Hounting of Hill House“, но тук ще я видим в ролята на тийнейджърка- съпруга на много по-възрастен командир. Тя е изключително интелигентна. Ръководи фермата и домакинството с изключителна увереност. Тя е бунтарка, спокойна и уравновесена отвън, като същевременно е доста смутна и налудничава отвътре.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини