Тервел Пулев потвърди: Факт е, че брат ми изкара COVID-19

Кубрат Пулев е прекарал коронавирус само няколко седмици преди мача за титлите на Антъни Джошуа. Новината потвърди Тервел Пулев пред NOVA.

„Това е факт, не е оправдание. Дойде в болницата, където съм доброволец, и си направи изследванията. Видя се, че има остатъци от COVID“, каза Тервел и заяви, че брат му не е тренирал 3 седмици.

Кобрата загуби снощи втория си шанс, за да спечели световно признание, като шампион в тежка категория на боксовия ринг, но Антъни Джошуа го накаутира след 9 тежки рунда, в които българинът изпадна в три нокдауна.

39-годишният Пулев вече многократно се наложи от отлага сблъсъка си с британеца, като първо контузия го извади от мача през 2017 г., а след това Ей Джей трябваше да си връща поясите от Анди Руиз, докато накрая пандемията не се намеси, за да развали всички планове.

Кубрат сам написа в социалните мрежи, че „обича предизвикателствата, колкото и да са големи“, а Джошуа поздрави българите във видео, казвайки, че „това е боксът“.

Все още не е ясно как и дали Кубрат Пулев ще продължи кариерата си на професионалния ринг, защото специалистите са единодушни, че времето на българина, за да се бори за поясите, е изтекло.

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Те
    тервеле
    8 0
    13:54, 13 дек 2020
    остай ковида. брат ти що се хилеше кат откачен като го пребиваха
  • 2
    J
    j
    4 0
    17:18, 13 дек 2020
    Ми и теб да те млати,тоз грамаден чернокож,ши откачиш.Пък нали по филмите е така,бият те,млатят,а после,им разказваш,играта.Само дето,в Лондон,филма бе друг.Ако бе спечелил,нямаше да е болен.

Случаен виц

Последни новини