Kак да спечелите уважение, според зодията

Всички сме били в ситуации, в които чувстваме, че не ни уважават достатъчно. Можем да изпитаме такова взаимодействие от колега, шеф, приятел и дори от половинката ни. Без значение какви са обстоятелствата, поведението към личността ни, в което има видима липса на респект, е наистина обезсърчаващо. Има хора, които толкова често се сблъскват с този проблем, че накрая приемат, че може би не заслужават уважението на другите.

Факт е, че спечелването на чуждото уважение може да бъде сложна задача понякога.

Всеки човек се впечатлява от различни качества у другите, като до голяма степен неговите предпочитания зависят от зодиакалния му знак. Същото важи и за проявата на неуважение – всяка зодия си има неща, които просто не приема при общуването си с другите хора и показва липса на респект.

А ето и как да спечелите уважението на всеки зодиакален знак:

Овен
Представителите на тази огнена зодия харесват и се възхищават на смелите хора, които изразяват ясно и категорично своята позиция за нещата и се борят за идеалите си. Ще спечелите дълбокото уважение на Овена, ако дори когато сте във връзка, успявате да водите свой успешен и независим живот и да гоните целите си, извън партньорството. Овенът не уважава хора, които изгубват идентичността си, когато са във връзка.

Телец
Ще впечатлите силно Телеца, ако сте честни и истински с него. Той мрази фалшивите хора, които се крият зад маска. Той уважава личностите, които излъчват надеждност и стабилност, и които показват лоялност. Телецът изпитва липса на уважение към безотговорните и вятърничавите хора. Телците са респектирани от уверени хора, които са наясно със силите и уменията си. Телците се дразнят от хора, които действат прибързано и вършат нещата без прецизност.

Близнаци
Близнаците ще ви уважават, ако имате дар слово, ако се обличате с вкус и ако имате чувство за хумор. Те ценят позитивните, интелигентни хора, които могат да се майтапят със себе си и понасят критиката с усмивка. Близнаците ще изпитват дълбок респект към личността ви, ако усещат, че ще могат да научат нещо полезно от вас за живота или пък за себе си. Близнаците не уважават тесногръдите, обидчиви хора.

Рак
Раците изпитват дълбоко уважение към хората, които са си изградили добра репутация. Те са впечатлени от личности, които доказват своята стойност всеки един ден и са постоянни като поведение, начин на мислене, ценностна система и т. н. Ракът цени хората, които се държат мило, възпитано и внимателно с другите, без да очакват нещо в замяна. Ракът не уважава личностите, които са постигнали случаен успех, благодарение на късмет, а не на умения.

Лъв
Няма да ви е никак лесно да впечатлите Лъва. Той изисква внимание и уважава хората, които го забелязват и ценят. Ще спечелите респекта на представителя на тази зодия, ако сте очарователни и предизвикателни, но по един вълнуващо-позитивен начин. Смелите Лъвове харесват хората, които ги гледат право в очите, когато разговарят с тях. Реципрочно – Лъвът изпитва истинска неприязън към хората, които видимо не го ценят по достойнство.

Дева
Девата уважава способните и талантливи личности, които знаят какво правят, имат нужните умения и познания за нещата. Тя се възхищава на онези, които имат план за живота си и го следват неуморно. Девата ненавижда мързеливите хора, които се носят по течението и които намират какви ли не извинения за неуспехите си. Тя изпитва истински респект към инициативните, проактивни индивиди.

Везни
Везните уважават всеки човек, който има отношение към фините и красиви неща в живота, който притежава стил и класа, както в поведението си, така и във визията и в професията си и т. н. Представителите на този знак харесват уверените в себе си хора, които знаят как да се държат в обществото. Везните са очаровани от ведри, позитивни личности, които умеят да се забавляват.

Скорпион
Скорпионът ще ви уважава много, ако му покажете, че и вие си имате своите странности, подобно на него самия. Той харесва уникалните като мислене, поведение и/или визия хора, които ярко се отличават от масата и това не ги притеснява по никакъв начин. Скорпионът ще ви цени още повече, ако вижда във вас черти от своя собствен характер. Той няма да ви уважава, ако усети, че вие самите не се уважавате.

Стрелец
За да впечатлите Стрелеца, ще трябва да стимулирате неговото въображение. Хората от този знак ценят и уважават личностите, които се развиват непрекъснато през целия си живот. Стрелецът мрази застоя. Той самият е изследовател по душа и харесва личности, които са любопитни и отворени към света и винаги търсят новото. Хората от този знак изпитват респект и към мъдростта.

Козирог
За да спечелите уважението на Козирога, ще трябва да сте уверени в себе си. Той е впечатлен от личностите, които държат на личността си, грижат се за себе си, и от онези, които заемат високо място в обществото. Козирогът си е малко сноб по душа и се възхищава на хората, които вече са се доказали и са постигнали нещо смислено в живота си.

Водолей
За да може да спечелите уважението на Водолея, ще трябва винаги да се съгласявате с неговата гледна точка за нещата. Представителите на зодия Водолей имат особено мнение за всичко, те са новатори и се възхищават на широко скроените като мислене хора, които виждат нещата по същия иновативен начин като тях самите. Водолеят не изпитва респект към хората с твърде консервативно мислене.

Риби
За да спечелите възхищението на Рибите, всичко, което трябва да направите, е просто да бъдете приятен, добър и забавен човек. Хората от този знак таят истинско възхищение към креативните личности, които имат някаква уникална дарба или талант. Рибите също така изпитват респект към по-задълбочените и одухотворени личности. Те няма да ви уважават особено, ако сте твърде повърхностни като мислене.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини