Хасково събира "Жълти стотинки" за педиатрията в Монтана

Кампанията „Жълти стотинки - деца помагат на деца“ с партньорството на Областния управител на област Хасково д-р Стефка Здравкова продължава. 
Тази година, поради извънредната ситуация, за 6 декември – Никулден, няма да се организира традиционното предаване на стотинките. Въпреки това, всеки, който желае да се включи, може да предаде събраните монети на входа на Областна администрация – Хасково до 15 декември. По този начин ще се включи в кампанията и ще подкрепи тазгодишната столица на акцията - Монтана.
През 2020 г. кампанията ще осигури необходимото оборудване на отделенията по педиатрия и неонатология на МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" АД в Монтана. 
„Миналата година за столица на кампанията „Жълти стотинки - деца помагат на деца“ бяха събрани рекордните 96 752,11 лева за отделението по педиатрия в  МБАЛ-Хасково. Благодаря на всички, които се включиха. Вярвам, че тази инициатива показва как доброто от малко става голямо, когато сме заедно!“ – коментира д-р Здравкова.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ми
    Ми
    11 -1
    10:14, 2 дек 2020
    Да жълти стотинки а къде е ония с джипката дет хвърля милиони през прозореца
  • 2
    Та
    тарикат
    6 0
    13:18, 2 дек 2020
    Бедняците събират жълти стотинки , а оня тарикат с джипката пълни чекмеджета с пачки евра и златни кюлчета. Ураааааааааааааааааааа да живеят баламите дето никога на свършват.
Последни новини