Мъж плаши да се самоубие след скандал със съпругата си

Незаконно оръжие е иззето от частен дом в Димитровград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

В 14:40 часа вчера в Районното управление в Димитровград е получен сигнал за семеен скандал на улица „Десета“. Изпратеният на място автопатрул е установил, че разпрата е между 52-годишен и 50-годишната му съпруга.

При пристигането на униформените, мъжът започнал да развива вентила на газова бутилка със запалка в ръка и заплашвал да се самоубие. След преговори с полицейските служители е задържан.

При последвалото претърсване, в стопанска постройка към къщата, в тайник зад дървена облицовка на стената е намерена гладкоцевна пушка, 12-ти калибър и 52 патрона за нея, за които мъжът не притежава разрешително. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Он
    оня с коня
    3 -2
    10:52, 25 ное 2020
    глупак!
    • Мо
      Може
      3 0
      12:27, 25 ное 2020
      Може и да е глупак или в това състояние го е направила половинката. Ако се плющи за живи и умрели,като за последно,знае ли се,само предположения.
      Тихо и културно и се отваря вратата на дома и да отиде да пие кафе.
      Седни спокойно след това на 100гр.ПСР/ пий си ракията/ и ше ти мине.
      Ама да тръгнеш да плашиш със самоубийство не е достойно,не е мъжкарски.
  • 2
    До
    дознател Светулков
    0 0
    22:48, 25 ное 2020
    Действително половинката се е плющяла през повечето време. И по същото време мъжът е седял сгушен през цялото време в гардероба и е мръзнел на тъмно! Когато са пристигнали полицаите човека тъкмо е изпълзял и е правил опит да се стопли чрез наличните подръчни средства. Гладко цевната пушка е съхранявана за нужда и по предписания на производителя и е била готова за предпазване от крадци , мародери и други измамници, които е навъртат постоянно около стопанската постройка.
Последни новини