Колко пъти ще се влюбите в живота, според зодията

Усещането, че сме влюбени е може би едновременно най-прекрасното, еуфорично, завладяващо, зареждащо, а понякога и обсебващо чувство в нашия живот. Всяка монета обаче си има две страни. Често любовта ни учи да понасяме и най-големите разочарования в живота си, именно чрез нея разбираме какво означава да разбият сърцето ни на милион парчета. Не всеки човек има късмета да намери истинската си любов от първи опит. Никой не може да предскаже с точност колко опита ще са ви нужни, за да намерите своята голяма любов.

Счита се, че средно човек може да се влюби истински до 4 пъти през целия си живот. Тези няколко връзки обикновено са различни и от всяка човек научава нещо важно за себе си, а и извлича и полезни уроци за отношенията между хората.

Все пак астрологията може да ви подскаже малко, ако вземем предвид характерните черти на всеки от 12-те знаци. А ето и колко пъти най-вероятно ще се влюби в живота си всеки един зодиакален знак:

Овен – веднъж се влюбва дълбоко
Овенът започва връзките си бързо и бързо ги приключва. Той е готов на по-дълбоки отношения, едва когато срещне подходящия човек. Тогава той дава всичко от себе си за тази връзка, тъй като вече вижда своето бъдеще и остатъка от живота си с въпросния човек. Любовта на Овена не е краткосрочна. За него това е вечно чувство. Ето защо, Овните обикновено се влюбват истински само веднъж в живота. Ако връзката се окаже провал, те трудно ще инвестират същите чувства и емоции в други отношения.

Телец – влюбва се два-три пъти в живота си
Хората от зодия Телец са безнадеждни романтици. Те са влюбчиви, макар че осъзнават разликата между временната и вечната любов. Те усещат много добре кои техни партньори оставят по-дълбока следа в живота им и кои не чак толкова. Телецът е наясно и какво е чувството да ти разбият сърцето. Шансовете за представителите на този знак да се влюбят силно два-три и дори четири пъти в живота си са големи. Те винаги са готови да дадат шанс на нова връзка, дори да са преживели голямо разочарование в миналото.

Близнаци – всеки път си мислят, че са срещнали голямата любов
По отношение на любовта Близнаците приличат на малко дете. Всяка нова връзка ги изпълва с вълнение и мисли, че най-накрая са открили точния човек... и така до следващия път. Те имат голямо сърце, което иска да раздава любов. Освен това Близнаците са доста непоследователни в романтичните отношения – те много умело започват връзките си, но излизат от тях доста тромаво. Близнаците ще се влюбят няколко пъти в живота си. Тяхното „завинаги“, всъщност означава „докато ми омръзне“.

Рак – ще се влюби най-много два пъти в живота
Представителите на тази зодия са мечтатели, които вярват, че ще открият сродната си душа. Тези хора са доста обсебващи в началото на връзката си, особено докато са силно влюбени. Тази тяхна склонност понякога се оказва пречка и води до минимум една тежка раздяла в живота им. На тях им коства много време и усилия да залепят парчетата на разбитото си сърце, но тъй като копнеят за обич, все пак откриват нов човек на по-късен етап. Най-голямото предизвикателство за Раците е да научат да обичат себе си преди всичко.

Лъв – влюбват се докато не срещнат онзи, който ще ги обожава
Хората от този знак обичат да са център на внимание. Докато са млади Лъвовете обичат да излизат, да се запознават с нови хора и да пробват различни неща. Те се оглеждат за истинската любов, като за тях това е човекът, който ще ги обожава и който ще ги превърне в център на вселената си. Ако първата им голяма любов не продължи твърде дълго, ще е заради липса на зрялост. Втория път обаче, Лъвът ще е помъдрял и ще се установи трайно.

Дева – любовта е една, но голяма, връзките може да са много, но неангажиращи
Представителите на този знак знаят много добре, че връзките са трудно нещо. Девите се влюбват истински само веднъж в живота си и правят всичко възможно тази любов да просъществува. Те не се отказват лесно – решени са да се изправят смело и решително пред всякакви предизвикателства в името на любовта. Ако обаче нещата, въпреки всичките им усилия, не се получат, Девата няма да се страхува да остане сама или пък ще поддържа неангажиращи романтични отношения.

Везни – този знак е влюбен в идеята да бъде... влюбен
Везните имат голямо сърце, препълнено догоре с любов за раздаване. Хората от този знак не си позволяват да не са влюбени. Идеята, че може да останат сами и да си нямат романтичен партньор, ги депресира. Те дават много от себе си във връзките си, но трудно осъзнават, че искрата в любовта трябва да се поддържа ежедневно. Понякога те се оставят на течението, започват да гледат на половинката като на даденост и... връзката се разпада. Но пък на хоризонта винаги се появява някой друг...

Скорпион – помнят дълго разочарованията и се влюбват трудно
Тези хора бъркат влюбването със страстта. Пътят към сърцето им по принцип е трънлив. Скорпионите са склонни да бъдат във връзка, но по-често докато са млади, са твърде фокусирани върху кариерата и бъдещето си и любовта е на втори план за тях. Когато все пак се влюбят и решат да отворят сърцето си, те дават всичко от себе си. Ако връзката се разпадне, на тях ще им трябва много време да излекуват раните си. Тази тяхна предпазливост не им дава възможност да преживяват повече от две-три истински влюбвания.

Стрелец – всяка следваща любов е по-дълбока от предишната
Стрелецът може да изпадне в паника, когато установи, че е влюбен истински и че е започнал сериозна връзка. Хората от този знак са небрежни по отношение на любовта. Това не означава, че те не могат да обичат истински, а по-скоро, че ги е страх да се лишат от свободата си. Най-вероятно Стрелците ще преживеят няколко връзки в живота си, като всяка следваща ще е по-дълга и по-дълбока от предходната. Всяко скъсване за тях ще бъде приближаване към най-голямата любов в живота им.

Козирог – целува няколко жаби, преди да срещне принца
Очите на хората от този знак винаги са насочени към голямата награда, а не към малките подаръци. Това означава, че за тях да се влюбят, означава да се отдадат на обекта на чувствата си и да прекарат целия си живот с него. Козирогът се влюбва само веднъж в живота си истински и само в тази своя връзка, ще е готов на лични жертви. Той може да има поредица от връзки, преди да срещне голямата си любов, но именно чрез тях разбира кога най-специалният човек се е появил в живота му.

Водолей – влюбват се трудно, дори и веднъж
Представителите от този знак често мислят за любов и мечтаят да се влюбят, но реално в повечето случаи, не го правят с голяма дълбочина. Водолеите са твърде независими и са склонни да създадат връзка най-много един-два пъти в живота си. Първия път може да не са съвсем наясно какво точно искат и очакват от половинката си. Втория път ще са по-ориентирани в желанията си и е възможно да изградят по-задълбочена връзка с партньора си. Водолеят все пак рядко обиква друг човек повече от себе си.

Риби – влюбват се веднъж, но паметно
Рибите от деца мечтаят за деня, в който ще срещнат сродната си душа. И все пак, когато един ден това се случи, те не реагират много адекватно и често объркват нещата. Рибите най-често откриват истинската любов веднъж в живота си, но пък изживяват нещо наистина много голямо и красиво. Те имат нужда да са наясно, че любимият им ще остане с тях завинаги. Ако преживеят раздяла с голямата си любов, Рибите няма да имат смелост да отворят сърцето си за друг човек.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини