Чашата, която изберете, разкрива вашата дълбока същност

В коя чаша бихте изпили сутрешното си кафе?

Нагласата ви към живота в началото на деня показва това, което носите в душата си – какви са вашите копнежи, вашите мечти, вашите страхове.

1. Червена чаша

Вие сте  чувствителен и отговорен човек. Ако сте избрали тази чаша, вие се борите с нещо съществено на този етап от живота си. Борите се със самите себе си. Вътрешно се измъчвате от някакви неразрешени конфликти и дилеми. Намерете начин да ги разрешите, защото пропускате важни моменти, докато се тревожите. А и нещата никога не са толкова черни, колкото ни изглеждат. 

2. Синя чаша

Вие сте търпеливи и лоялни. Дори прекалено. Предпочитате да замълчите, вместо да нараните другите. Само че по този начин трупате негативната енергия в себе си. Време е да отстоявате по-явно позициите си и да спрете да отстъпвате на другите. Вашето мнение, вашите нужди и вашите желания са не по-малко важни. Научете се да обичате себе си повече и да обръщате внимание на собствените си нужди – не само на тялото, но и на душата.

3. Зелена чаша

Вие сте по-затворени човек, интроверт. На пръв поглед хората не биха ви обърнали внимание. Опознаят ли ви веднъж обаче, разбират колко дълбока душа имате, колко ценен приятел сте. Спрете да се подценявате и работете върху самочувствието си. Не е без покритие. Притежавате много качества и успехи, с които да се гордеете.

4. Жълта чаша

Вие сте широко скроен човек с редица таланти. Палите се лесно по каузи и идеи. Не се страхувате от предизвикателствата. Привличат ви талантливи и интересни хора. В момента ви измъчва еднообразие. Намирате се в застой – творчески и душевен. Съветваме ви да се успокоите и да се доверите на въображението и инстинктите си – обикновено не ви подвеждат.

Източник: Obekti

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини