4 нови случая на коронавирус в Хасковско

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани 4 нови случая на коронавирусна инфекция, съобщиха от Областния оперативен щаб.

Заразени са: 3 души от община Хасково – две жени на 44 г. и 70 г. и един мъж на 44 г., както и 1 човек от община Тополовград – жена на 35 г. 

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 387. Общо хоспитализираните лица са 36, от тях 32-ма са настанени в Инфекциозно отделение, трима са настанени за лечение в Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково и един човек се лекува извън областта. На домашно лечение са 113 души, починали са 25-ма, а напълно излекувани са 213 души.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

  • 1
    Мл
    Младок
    52 -11
    09:45, 18 окт 2020
    Аз съм вече тотално отчаян от ширещата се простотия сред населението... Реално тези лекари са герои, защото загиват на работното си място, заразявайки се докато лекуват своите пациенти! И какво получават насреща- хилещи се емотиконки, подигравки, коментари от рода на "колко ви платиха" "правехте ли аутопсия, че да знете, че е починал от корона" "стига вече всявайте паника" "лъжци, няма вирус, най- голямата измама в историята на човечеството, пЛандемия, всичко върви по план, средство за контрол на населението, ще ни чипират с 5ЖИ, лекарите които участвате в тоя фарс ще си платите" и т.н. и т.н... И това не е само към лекарите, гаврата с паметта на починалите и страдащите близки е ЕЖЕДНЕВНА! И не, навсякъде има малък процент невярващи, ама такова чудо като в тая държава никъде го няма!! Да не говорим и за тоталната абдикация на властта от управление на кризата в момента... Тези дни много мисля по въпроса и съвсем откровено казвам, че имайки предвид всичките тези неща, се страхувам от това, което ще последва в най- скоро време, а то е е катастрофа!
    • Ст
      Старичок
      9 -31
      10:59, 18 окт 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • По
      Порчо
      16 -7
      10:59, 18 окт 2020
      Ама тя България е катастрофирала не от скоро. На нас Ковид не ни трябва. Стига да оставим на власт разни жадни за власт, но некомпетентни и малограмотни самовлюбени дебили, като Тулупа и след още десетина години сме свършени.
    • Но
      Нормално
      21 -9
      11:12, 18 окт 2020
      Нищо ново. Хората с образование и акъл избягаха навънка. Тука останаха само измекяри и неуспели прости селяни.
  • 2
    Ко
    Ковид скука
    10 -24
    10:57, 18 окт 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Го
      Гост1
      9 -8
      11:52, 18 окт 2020
      Да ти я развяваш най-добре!
  • 3
    То
    Тотев
    8 -9
    11:58, 18 окт 2020
    Голям праз!
  • 4
    Ви
    Вижте по училищата
    19 -7
    15:18, 18 окт 2020
    В момента по училищата е страшно - подсмърчащи, кихащи и кашлящи деца! Родителите не искат да ги оставят в къщи - нали в училище се отглеждат! Там ги държат на чисто, топло, хранят ги и ги търпят - нещо, което не се прави за тях в къщи! Така веригата назаразата е дълга и подтоянна! Затова града ще пламне до седмица! После да не се чудите от къде е!
    • 25
      2551
      5 -12
      17:39, 18 окт 2020
      Ама Вие сте луд(а)господине/госпожо!!! Виж коментара
    • 25
      2551
      4 -7
      19:33, 18 окт 2020
      Слагайте минусчета но това просташ....ко изказване е факт а Вие сте неразумни и ненормал...ни да го подкрепяте!!!Нима Вие не сте родители и ова не Ви обижда????Кой родител не се грижи за детето си в къщи???Това вашето минава всякакви гараници осъзнайте се!!!
  • 5
    Ъъ
    ъъ
    15 -3
    15:33, 18 окт 2020
    Вярно е, че децата правят много контакти, не спазват повечето правила, но още по-рисковано е да ходят болни учители сред децата. Директорката на едно училище в Хасково не разрешава да се отсъства по болнични! Държи се гадно с тези, които са болни, още докато са на работа. Тропа с крак, държи сметка кой кога и колко пъти е бил болен! Хем иска да я уведомяват, хем после им наговоря грубости за дето ще отсъстват. Позволява си тази да прави анализи на болестите, на лекарствата и да обвинява хората, че всички симулират! И всичките и там дружки се държат като нея - присмиват се на хората, злословят за болестите на служителите, нарочно ги притесняват и не ги оставят на мира! Там урока е - не пускай болнични, ако не искаш да те изритат! Тежко на всички, които трябва да спазват този урок!
    • Мл
      Младок
      15 -2
      16:54, 18 окт 2020
      В рдна правова държава,подобно поведение отдавна щеше да бъде дисциплирно уволнена и глобена.
  • 6
    Та
    така е
    11 -1
    17:32, 18 окт 2020
    Веднага се разпознава тази директорка на училище - това е тази същата, която подмени почти целия колектив на училището от как я нагласиха на поста директор и въпреки, че си назначава само свои хора - и те бягат от нея! Текучеството е огромно в това училище. А сега вече са останали само учители без опит, назначени с ходатайства. Отделно от това директорката напълни класовете с ромчета от близки и далечни села! Въпрос на време е това училище да се превърне в люпило на коронавирусна инфекция! Директорката си развява по екскурзии, и е оставила управлението на училището в новоназначени некадърнички, които нищо не могат да решават и да работят. Абсурда е пълен!
  • 7
    Ня
    няма оправия
    13 0
    17:50, 18 окт 2020
    Много си прав Младок, но в Хасково всичко се купува! Тази директорка вече е изгонена от едно училище с подписка! Но пак я нагласиха задиректорка! Затова няма дисциплинарно уволнение за тази директорка. РУО прикрива всички жалби за нея, потулва ги. Родителите са съветвани да се откажат, защото тази директорка имала връзки с подземния свят! Т.н. "конкурс" са и го дали на тази директорка от най-високо ниво - от МОН, а може и от още по-нагоре! И най-страното е, че тази директорка няма нужда от директорска заплата - тя върти поне няколко бизнеса и смъква луди пари от всички граждани на Хасково. От мен, теб и от всички хасковлии. Просто си умира на ината да директорка и си начесва болните амбиции, че става за образованието - щом една превозвачка непрактикувала с години учителската професия и със купен стаж може да е директор на училище, то и всеки срещнат може да е директор на каквото си поиска !
  • 8
    Ко
    ком
    9 -2
    20:14, 18 окт 2020
    Абе какво я описвате на дълго и широко тази директорка. Кажете й ТЪПА ХАРМАНЛИЙСКА П... и повече не е необходимо - всичко е ясно!
  • 9
    Бо
    Бони
    4 -1
    20:59, 18 окт 2020
    На никой ли не прави впечатление, че в едно и също училище измират хора! Всяка година погребват някой! От едни и същи лоши болести! И продължават хора от това училище да са клиенти на онкото. Скоро още някой ще уморят!
    И същата тази директорка се заяжда с хората! Пък после се прави на разстроена и съпричастна! За такива грехове - няма разплата! Десетократно да се мъчи като хорато дето умори и продължава да мори - пак не може се изплати тази нищожна женица!
Последни новини