Подновиха неделното хоро в центъра на Хасково

Изображение 1 от 3

  Сърцати хасковлии подновиха инициативата “Хора за хората“ тази вечер. Макар и в камерен състав, почитателите на българската музика и танц се събраха на площад „Свобода“.

  Инициативата тръгна преди шест години и се разрасна в почти всички градове на страната.

  В Хасково постепенно събиранията за хорото се разредиха и отпаднаха, но сега традицията е възобновена и отново ще има всяка неделя хоро на площада.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (15)

  • 1
   Та
   Танцьор
   28 -9
   19:23, 27 сеп 2020
   Браво на хората. И не са малко. Два пъти повече са от протестиращите. Хубаво ще е ако и фолклорните клубове ги подкрепят и излизат да играят хора на площада. Само предлагам.
   • Ти
    Ти
    3 -14
    04:45, 28 сеп 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • В.
    В.К.
    5 -4
    12:35, 28 сеп 2020
    Танцьор , гледай си танците , и в краката - да не се спънеш ,че ще станеш за смях ! Не брой колко са Хората ... Не ти е това работата !
  • 2
   Си
   Сиера 90
   21 -22
   19:55, 27 сеп 2020
   Към предния коментар : Хубаво си тропайте хорцата, но такива сравнения с протестиращи и т.н. са крайно неуместни значи на всички тези хора на хорото са доволни от ситуацията в страната - с ниски доходи,мизерни пенсии и постоянно увеличаващи се цени на стоки и услуги ...И си стойте по домовете и си тропайте неделните хорца на гол тумбак чакайте да се промени нещо ...
   • Ма
    Матриала
    0 -11
    04:46, 28 сеп 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 3
   Ха
   Хасковлия
   18 -12
   20:07, 27 сеп 2020
   То на хората само им е до хора. Къде ви е дистанцията, да ви ... и хората, ама като ви заболи г... и търчите на лекар. А умните ви глави не увират да пазите лекарите като си спазвате правилата. Срамота, възрастни хора сте, а не деца
  • 4
   Ми
   Митко
   10 -10
   20:36, 27 сеп 2020
   Тия булки търсят кой да ги .......
  • 5
   Ма
   Марина
   8 -12
   21:47, 27 сеп 2020
   Само хора да има ,само да не ги използват за проте... Виж коментара
   • 6 0
    08:26, 28 сеп 2020
    Тъпо.
  • 6
   Ха
   Хасково бет
   5 -12
   23:52, 27 сеп 2020
   Тези са хасковки жанабети. Ако бе делничен ден и с... Виж коментара
  • 7
   На
   Наско
   3 -2
   10:33, 28 сеп 2020
   Да те е.а в танцьора прост ! Скрий се някъде
  • 8
   Ме
   Методи
   3 -3
   10:43, 28 сеп 2020
   А от Кърджали имаше ли на хорото ?
  • 9
   Ка
   Какво
   1 -1
   17:52, 28 сеп 2020
   стана бе танцьор ? Тропаш ли още ? Хоп,хоп,троп...хайде ихууу
  • 10
   Хр
   Христо
   4 -1
   21:53, 28 сеп 2020
   Браво за хорото!
   Абе протестърите къде са? Почнаха май да се ошумуляват, че нещо вятъра в друга посока задуха...към редовни избори........ааахххх мушмороци с мушмороци...пак се снишавате помияри ниедни...аахахаххахаха ...мишки.и

  Хороскоп за 27.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не се огъвайте и по-никакъв начин не отстъпвайте пред опонентите си. Ще се опитат да ви навредят, но нека това ви амбицира за успех на всяка цена. Звездите ще ви подкрепят. Успех.
  27 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Служебен, семеен или обществен ангажимент ще ви направи по-дейни, предвид важността на събитието за вас. Ще се погрижите за детайлите, изключвайки случайността и ще насърчите всяка чужда активност в подкрепа на общата цел. Любовта ви дава сили, не я загърбвайте в името уж на по-важни неща.
  27 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Дипломатичността при деловите ви контакти днес ще е особено ползотворна. Умело избягвате конфликтите и се справяте чудесно с непредвидените пречки. Не се натоварвайте излишно с проблемите на околните и без тях имате достатъчно грижи.
  27 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Изпитвате известни колебания относно работата си днес. Най-добре ще е ако се постараете да работите съвместно със свои колеги и не поемате всичката отговорност върху себе си. Стараете се всичко да бъде направено добре, но и хабите доста енергия за странични неща. Обърнете повече внимание на любимия човек, който има нужда от съвета ви по важен въпрос.
  27 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате много добър късмет днес и ще получавате потвърждение за това на всяка крачка. Денят е подходящ за рисковани авантюристични начинания, като ако не спечелите много, то е сигурно че няма и да загубите, а изживяванията които ви предстоят наистина си заслужават опита. Доброто ви настроение се отразява много благотворно на атмосферата у дома.
  27 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предстоят ви трудности, изискващи голяма концентрация. Имате предостатъчно сили, за да се справите успешно с предизвикателствата на днешния ден. Не унивайте, притежавате изключителни качества и просто трябва да проявите малко воля. Любимият човек ще ви бъде солидна опора в критична ситуация.
  27 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Много задачи очакват вниманието ви и не без усилия ще ви се отдава да бъдете навсякъде, където имат нужда от вас. Забързани, но с приятно излъчване, ще успявате да сте актуални и желани. Любовни трепети ще направят вечерта ви вълнуваща, ще наситят атмосферата с нежност и топлина.
  27 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Подготвени сте за промените, които навлизат и без особено натоварване ще се справите със задачите си. Бързото развитие на събитията ще ви подтикне към нестандартни решения и още по-нестандартни действия. С тяхна помощ ще постигнете целта си и с това ще направите живота си по-добър.
  27 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  На работното място ще изпъкнете с чувството си за ред. Съществува вероятност да отегчите околните, за това не преигравайте. Станете по-земни и достъпни, така ще обедините около себе си и другите, а и успехите ви няма да закъснеят. Любовните ви увлечения ще станат достояние на повече хора, и ако това ви притеснява, бъдете по-дискретни.
  27 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Изпълнени сте с добре очаквания, които ще станат факт благодарение на упоритата ви работа и желание да успеете. В подкрепа на това говори и засиления интерес на други хора към вас. Популярността ласкае самочувствието, но и задължава. Приведете в ред документацията си, предстоят проверки от различни служби.
  27 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Обновената ви база данни ще подпомогне значително днешните ви действия. В угода на интересите си ще потърсите и подходящите хора, с които да приключите в срок делата си. Ако сте акуратни и се възползвате елегантно, ще подобрите самочувствието и финансите си. Други ще решават неотложни въпроси, свързани с образование, пътуване или жилищно кредитиране.
  27 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще намерите начин да промените нещата в живота си, които ви пречат да се развивате пълноценно. Дори това да ви коства нечие неодобрение, водете се от вътрешния си глас и следвайте сърцето си. Това ще ви помогне бързо да напреднете. Ако ви липсват удобство и уют ще можете да си ги създадете без особени усилия.
  27 окт 2020
  Последни новини