Джуд Лоу, Лука Гуаданино и серийният убиец Денис Нилсън в HBO GO от днес

Изображение 1 от 3

    15 септември дойде с тройна премиера в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Първият епизод на Третия ден с Джуд Лоу и Наоми Харис ще се излъчи и по HBO тази вечер от 21:00, последван от първи епизод на Ние сме каквито сме от 22:00. Минисериалът Дес ще е наличен първо онлайн.

    Третият ден, сред чиито продуценти е Брад Пит, е разделен на две истории, всяка с по 3 епизода с арките ‚лято‘ и ‚зима‘, като зрителите ще разберат какво свързва героите на Джуд Лоу и Наоми Харис в привидно различните им преживявания на мистичния остров, по който се стига по път, скриван от прилива. Изключително наситен като цветове, камера и режисьорски подход, Третият ден пренася зрителите в интересна комбинация от sci-fi и фолклорен хорър.

    Ние сме каквито сме ще се хареса на по-младите зрители и може би ще е интересен или ще провокира родителите им със смелата експозиция на Лука Гуаданино (Призови ме с твоето име) на търсенето на себе си и порастването в протяжното безвремие на границата дете-възрастен. Заснет изключително красиво, без обрати в сюжета, сериалът на HBO сякаш пренася в тази разсеяна тийн реалност и флуидността на сексуалното определяне, които са трудно разбираеми, освен за преминаващите през тях. 

    Трите епизода на мини сериала Дес, базиран на реална зловеща история, ще са налични първо на стрийминг, като ще бъдат качвани в HBO GO в три поредни дни – 15, 16 и 17 септември. Британският актьор Дейвид Тенант (Къмпинг на HBO) влиза в кожата на серийния убиец-некрофил Денис Нилсън. Известен като „удушвачът с вратовръзката“ Денис или Дес, убива най-малко 12 момчета и мъже в апартамента си между 1978 и 1983 без да бъде открит. Полицията получава сигнал от съседите му за запушени с човешки останки тръби, на базата на което Нилсън е разкрит.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини