Джошуа и екипът му се надяват срещата с Кубрат Пулев да е пред публика

Мач през декември срещу Кубрат Пулев, при възможност с публика. Това е планът, по който работят световният шампион Антъни Джошуа и неговият екип. Промотърът на британеца, Еди Хърн, обясни, че към момента възможността двубоят за титлата на Международната боксова федерация (IBF) да бъде с публика е малка, но ситуацията може да се промени до декември.

"Ей Джей ще има само един мач тази година и ние трябва да направим всичко възможно той да бъде пред публика. Работим по план за мач в първия уикенд на декември", коментира Хърн пред ESPN.

В момента всички спортни събития във Великобритания са без публика с изключение на световното първенство по снукър в Шефилд. Именно това дава надежди на Хърн, че и срещата с Пулев може да има зрители.

"В момента правилата не позволяват публика, затова залите са затворени. Но ние трябва да видим какво ще каже правителството, дали може да използваме 50 процента от капацитета на съоръженията или дори 100. Предпочитано място за нас е "О2 арена" в Лондон", добави Хърн.

Мачът за пояса на Международната федерация по бокс (IBF) беше насрочен за 20 юни на 62-хилядния стадион на "Тотнъм" в Лондон, но заради пандемията беше отложен. След това започнаха разговори за нова дата и евентуално ново място.

Мениджърът на Пулев, Ивайло Гоцев, обяви преди време пред "Дневник", че съперникът държи срещата да е на негова територия.

Източник: dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини