Майка от Перник пусна клип как бие и тормози малкото си дете

Клип във Фейсбук показва как майка бие и тормози 3-годишната си дъщеря.

Разследват домашно насилие над дете в Ловеч
Той е публикуван в социалната мрежа с думите: "Така... до кога ще седим със затворени очи??? Катя Никифорова това ли е начина да върнеш мъжа си ?? Ще те изям да знаеш!".

"Понеже баща ти не те обича, не ме обича и мене, ей така", казва майката и удря дъщеричката си в гърдите с юмрук, а след това по други части на тялото. Момиченцето, което още е с памперс, плаче и казва "Не, мамо". Видеото е заснето от самата майка.  

Сигналът за проявена жестокост към малкото дете е постъпил от граждани тази вечер, съобщиха от полицията Незабавно на адреса на майката е изпратен  полицейски патрул. 

Полицаите са отвели 32-годишната майка и детето в районното управление, където с тях са започнали работа служители на „Детска педагогическа стая“. Уведомени са социалните служби и отдел „Закрила на детето“. 

Момиченцето е настанено временно в център от семеен тип. Всички факти и обстоятелства около ситуацията в семейството се изясняват. Утре започва издирването на бащата, както и другите близки и роднини.

Ако такива бъдат намерени и са съгласни да полагат грижи за малкото момиче, то ще бъде настанено при тях. В противен случай ще се търси приемно семейство, за да може детето да бъде в близка до семейната среда, казват от Агенция "Закрила на детето".

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини