Стартира кандидатстване за финансиране на детски площадки и зони за отдих

Община Хасково обявява първа покана за набиране на проектни предложения по конкурсна програма „Граждански инициативи 2020“, съобщиха от кметството.

Програмата е насочена към финансиране на малки проекти за подобряване на състоянието на публична общинска собственост – междублокови пространства, зони за отдих, детски площадки и др., изпълнявани с активното участие на гражданите. Средствата по програмата се предоставят от бюджета на Община Хасково и са предназначени за територията на цялата община.

Допустими кандидати са неправителствени организации, граждански сдружения, църковни настоятелства и инициативни групи.

Максималният размер на предоставената помощ за едно проектно предложение за град Хасково е 10 000 лв., а за населените места – 5 000 лв.

Крайният срок за подаване на проектни предложения е 20.08.2020 година.

Насоките за кандидатстване и документите са публикувани на сайта на община Хасково, секция „Актуално“. Може да видите тук.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Гр
    Гражданка
    8 -1
    11:32, 15 юли 2020
    Единственото, което ми дава криле, са децата ни. Нас ни мърсиха, лъгаха, нас ни оглушаваха със записи и сересета, подиграваха ни се с еврофондове, крадоха ни чрез приватизацията, водиха ни за носа като мечкар мечка, за да танцуваме техния танц на омразата, разделението, колебанието, страха и умората. Години погребваха онази надежда, която някога светеше в очите ни, гавриха се със старите хора, със заплатите ни, със здравето, с образованието. Ядоха от душата ни и не се заситиха. Още искат да ръфат. Записи ни пускат, да видим кой добър, кой лош. За да ни объркат, за да ни наведат и изнасилят отново. И отново, и отново…Децата им обаче по същия начин ще насилват и ще се гаврят един ден с нашите деца. Ако се откажем, ако се лутаме на кого да вярваме и кой какъв по-интересен запис ще извади, ние сами ще доизкопаем гроба си. Те всички са за кладата. До един. Всички. Единственото, което има значение, е как искаме да живеем утре. Какво ще оставим на децата ни. Не вярвайте на никого, освен на надеждата, че можем да ги изтрием и да бъдем сами ковачи на съдбината си. Искам тези ненаситни гризачи на души да ги няма. 
  • 2
    Гр
    Гражданин
    8 -4
    11:42, 15 юли 2020
    Пак започва якото крадене, пак някой чака мангизите на Европа, пак започва лъгане и четкане пред майка-европейска. Какво ще финансират бе, вижте детската площадка под блока на бул." Раковски" 25 -същински убиец, тези майки не виждат ли как над главите на децата им висят климатици, кабеларски чинии, саксии, при по- силен вятър хвърчат долу над главите на децата им какво ли не? Това е площадка - убиец! Страшно е! Проверете
  • 3
    Ха
    Хаха
    5 -3
    13:21, 15 юли 2020
    Фирма на Лилянов или Минев печели, в краен случай на Дпс
  • 4
    Ха
    Халал
    0 -4
    13:37, 15 юли 2020
    Халал да им са парите, със здраве да си ги... Виж коментара
  • 5
    Х.
    Х.ай
    1 0
    13:21, 16 юли 2020
    А Спенджаров пак ще има ли участие там , а, как без него-най-компетентният?
Последни новини