От висшисти до общи работници търсят работодатели в Бюрото по труда в Смолян

30 свободни работни места са обявени в Бюрото по труда в Смолян към 14 юли. На територията на общините Смолян, Рудозем, Чепеларе и Баните се търсят трима учители с висше образование и ръководител "Информационни и комуникационни технологии", като обявеното трудово възнаграждение е 1085 лева. Предлага се работа за медицинска сестра, мениджър екип, продавачи, механици. Работно място има за готвач, помощник-готвач и работник кухня, сервитьор и камериерка. Търсят се още оператори, общи и строителни работници.
Обявени са места и 17 места на територията на Черноморието. Предлаганата работа е за администратор с възнаграждение 900 лева и изискване за говоримо владеене на немски и английски. Място има за барман с възнаграждение от 850 до 1200 лева. Търси се готвач с възнаграждение до 1300 лева и помощник-готвач със заплата до 1050 лева. Предлаганите възнаграждения за позициите сервитьор, камериерка, работник-кухня, пиколо са в диапазона 650-850 лева. Всички позиции за Черноморието са придружени с безплатно настаняване, хранене и униформа, както и възможни бонуси.
В Бюрото по труда в Смолян са обявени и пет места за хора с трайни увреждания. За всички позиции се изисква висше образование и владеене на английски език - писмено и говоримо, ниво В2.
СмолянБгвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини