Абитуриенти от хасковската ФСГ пристигнаха с трактор на бала

  136 абитуриенти от хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров” празнуват своя бал тази вечер. Точно в 19 часа те се събраха в парк „Кенана”.

  Облечени в красиви рокли и официални костюми, зрелостниците пристигаха предимно с луксозни автомобили. Имаше и по-нестандартен превоз. Трима от завършилите гимназисти дойдоха с трактор, който направи впечатление на присъстващите. Със селскостопанската машина дойдоха Росица Стефанова, Наско Делчев и Никола Живков.

  След множество снимки с близки и познати, последва традиционното отброяване от 1 до 12. След което абитуриентите се отправиха към ресторанта на близкия хотелски комплекс, минавайки по черевен килим.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (24)

  • 1
   Мо
   Мовчо
   12 -2
   21:54, 7 юли 2020
   Това е май сина на бай Кольо тракториста от село Конуш?
   • Трактора е реклама на фирмата дистрибутор. Бай ти Кольо може само да сънува такива трактори.
   • Ме
    Меркан-тил
    5 0
    13:52, 8 юли 2020
    Много си зле , Мунчооо, много!
    Почти всички по-едри земеделци имат такива трактори - че и по големи и скъпи.
    А ти драги, в желанието си да заработиш някой лев,на всяка статия тролиш.
    Намали тая пуста ракия ,не се излагай!
  • 2
   Ne
   nelicha - нелича
   16 -8
   22:40, 7 юли 2020
   бадете живи и здрави деца . Но ако не сте прочели . За ветът на . Левски . За чиста и свята република . Все идно нищо не сте прочели . И отука на сетне цялостното ви съществуване ще бъде една порнотрафия
   • Го
    Големият книголюбец
    18 -5
    01:15, 8 юли 2020
    Ти да четеш си се научил, сега се научи да пишеш.
   • Г-
    Г-н Михайлов
    1 -3
    21:46, 8 юли 2020
    Апостола ако погледне как пишеш, ще стане от гроба и ще попита- "Аз за това ли дадох живота си"?
   • Ne
    nelicha - нелича
    2 0
    00:38, 9 юли 2020
    А ко го нямаше Левски . Нямаше да я има България . Нашите Турско езични съграждани щяха да си живеят в родината , която щеше да граничи със Сърбия и г-н Михайлов нямаше да използва името дадено му по време на възродителния процес от кумунистите . Левски ни е уставил едно тефтерче . В него ясно е посочено , какво трябва да представлява държавата държавността и парламента . За съжаление след създаването на страната нищо от това не е спазено . Крайно време е партиите като БСП и създадените партии от тяхните агенти на ДС , СДС и ДПС , както и мутренската партия ГЕРБ . Да ги натикаме в тоалетната чиния да пуснем водата и да създадем така блянуваната чиста и свята република .
  • 3
   То
   Тодор
   28 -4
   23:53, 7 юли 2020
   Все едно гледам турски сериал.Така изглежда България,жалко!
  • 4
   12
   123
   22 -3
   06:36, 8 юли 2020
   Дрезкод на турски филм от 60 те. Чорапите сигурно са много скъпи?
  • 5
   Пр
   Проф Стойков
   21 -4
   07:53, 8 юли 2020
   Момчета, поне на бала си да бяхте облекли костюм с вратовръзка. Все пак за мъжете това е официалното облекло. А не тези прилепнали наполеонки тип долни дълги гащи или ориенталски шалварки. Вижте се на какво приличате.
  • 6
   12
   12тия
   14 -2
   09:03, 8 юли 2020
   Вчера към 10 вечерта пред входа на паркинга на фантазия 4 абитуриентки с черни рокли развъртаха цигара с марихуана ..... Жалка картинка ....
  • 7
   Мо
   Може
   11 -3
   09:08, 8 юли 2020
   Ковид ще има за всички от сърце!
  • 8
   22
   2222
   10 -1
   09:20, 8 юли 2020
   Село Александрово и простотията на един комплексиранан селянин.Много
   жалко, крадът си хората и после се пъчат.Браво има с какво да се гордеят.
  • 9
   Р.
   Р.О.
   12 0
   10:53, 8 юли 2020
   Момчета... Защо се правите на модерни (Джендъри)!? Много по-добре е да изглеждате официални на този специален за вас ден. С дълги панталони и чорапи... Черни чорапи. Но уви не сте виновни Вие, все още се учите, трябва да ви го кажат... Запомнете "Една дреха не е важно, колко струва, а как Ви стои!"
  • 10
   Н
   Н
   5 -1
   11:51, 8 юли 2020
   Аз пък не разбирам какъв е проблема. Всеки се облича както му е кеф и както му е удобно. Какво значение имат чорапите. Може да е облечен така а да е страхотен човек, а не лъскав пр....к.
   Младежи пожелавам ви само хубави неща и нека живота ви среща само с хубави и добри хора.....
   • Р.
    Р.О.
    1 0
    14:30, 8 юли 2020
    Етикет ако напиша само ще ме разберете ли ? Ако не няма да се хабя повече :/
  • 11
   М
   М
   5 -2
   12:44, 8 юли 2020
   Бедният български народ!Горките комбайнери и трактористи!
   • Ро
    Роси
    4 0
    19:57, 8 юли 2020
    Това с какво отиваш на собствения си бал не те определя какъв ще бъдеш за напред :) не бъдете толкова черногледи грозно е
  • 12
   Мн
   Мнение
   9 0
   13:42, 8 юли 2020
   Тези "балове" са излишна показност и пълен снобизъм. Ревю на скъпи рокли и костюми - кому е нужно? Не е толкова голямо постижение завършването на средно образование...
  • 13
   1
   1
   4 -1
   14:08, 8 юли 2020
   А таз едрогърдата мислим да я налазим аз.
  • 14
   Ив
   Иванова
   4 -1
   16:32, 8 юли 2020
   Много са си добре децата-акъл не щат да им даваме.Браво на всички,бъдете живи и здрави и хич да не ви пука от нищо.Празнувайте и се забавлявайте от сърце,напук на завистниците и злобарите.Ей хора,като няма какво да кажете,по-добре мълчете и не пишете глупости.Да живее младостта.Успех на всички достойни за уважение зрелостници.Вие сте бъдещето.
  • 15
   За
   Забранете
   2 -1
   18:01, 8 юли 2020
   баловете,затворете чалготеките и нощните барове,без публика за ритнитопковците.
  • 16
   Кл
   Класната
   4 -3
   20:53, 8 юли 2020
   Всички, които критикувате прекрасните млади хора, явно сте забравили времето, когато Вие сте имали бал или емоциите покрай бала на Вашите деца. Относно трактора - той е собственост на абитуриента, който го караше, и това момче от няколко години помага в семейния бизнес.
   Защо се дразните на тези момчета и момичета? Всички те завършиха успешно и имат по две дипломи, а някои от тях вече са приети за студенти. Защо ги подигравате, че ще бъдат сервитьори и сервитьорки - срамна работа няма. Или предпочитате да легнат във вкъщи и да ги хрантутят родителите им?
   Да критикувате и да търсите негативи - това ли осмисля живота Ви?! Това са нашите деца, нека се радваме на техните успехи, нека ги подкрепяме и да ги обичаме. Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш млад, усмихнат, различен, търсещ.

  Хороскоп за 03.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ако ви се налага да правите обективна оценка на конкретна ситуация, работа или друго важно събитие се абстрахирайте от умората и личните си предпочитания. Не е изключено да получите вести, които биха повлияли на избора ви. Вярвайте, всичко ще се подреди по начин, който ще одобрите и за това не бива да се притеснявате.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Очаквани развития ще подобрят самочувствието и финансите ви. Подготвени сте за това и без изненади ще приемете нечие решение. На други късметът ще се усмихне с предложение за пътуване или изясняване на заплетен въпрос. С вежливото си поведение ще се нареди сред претендентите за нещо повече, което заслужавате.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Постарайте се да довършите нещо, което сте започнали по-рано и като цяло да не оставяте нищо недовършено. Когато работите, правете го съсредоточено и не мислете за странични неща. Имате всички шансове да се справяте блестящо с работата си, стига да вложите всичката си енергия в една насока. Не подценявайте помощта на близките си, те могат да ви съдействат.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Демонстрирате самочувствие и това ще бъде забелязано от хората около вас. Не се поддавате на чужди влияния и предпочитате да следвате собствените си планове. Не се изолирайте от хората, които държат на вас. Случайно научавате факт, и това ще повиши настроението ви за дни напред.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много скоро ще разберете, че в конкретно начинание се нуждаете от подкрепа. Ако продължите да упорствате ще си създадете повече главоболия. До вас има хора, които с готовност биха ви подкрепили, стига да ги потърсите. Кратко пътуване за среща с близък човек или по служба.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Суматохата край вас може да ви създаде умора и напрежение. Грижите ви са не по-малко натоварващи, но предвид отговорното ви отношение, ще се справите. Във възможностите ви е и да бъдете по-внимателни и добри с околните. Намерете време и за себе си, починете си, като не отхвърляте нещата, които ви правят щастливи.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще решавате въпроси, създаващи ви притеснения и най-вече на близките ви. Повечето от тях са икономически и битови, но не пренебрегвайте и здравето си. Ако сте спокойни ще ви бъде по-лесно да намерите правилните решения, припряността и гнева са лоши съветници. Последователни в действията си, ще създадете добри очаквания в онези, които разчитат на вас.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  На делова среща ще обсъждате полезни за бизнеса ви идеи. Ще последват добри развития, които ще дойдат като отговор на усилената ви работа от последните дни. В семейството също ще имате повод за празнуване, нечии успех или оздравяване ще подобри настроението ви и отвори сетивата ви за забавления.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Заемате се с твърде много неща наведнъж и твърде възможно е да не успеете да се справите с нищо. Иска ви се всичко да върви като по вода, но за целта са нужди последователни, а не едновременни усилия. Починете си от отговорностите и се постарайте да не си създавате нови. Бъдете по-практични в покупките си, особено ако сумите с които разполагате са ограничени.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С повече или по-малко усилия, но ще свършите по-голямата част от заплануваното днес. Срещите ви ще са ползотворни с идеите, върху които ще работите през следващите дни. Знаете как да подходите, за да ви потръгнат нещата. В края на деня ще научите приятни вести и ще можете се отпуснете.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще получите гаранциите, които очаквате да ви направят по-стабилни във финансов и личен план. Заложили сте на правилната карта, но не отхвърляйте възможността да разширите бизнеса си с полезното сътрудничество на хората с власт. Ще останете изкушени от възможността за светска изява.
  03 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Като духовни хора, ще оцените присъствието на обкръжението си и ще благодарите на съдбата, за щедростта й към вас. Доверието помежду ви ще направи възможно всичко, за което заедно мечтаете. Денят е важен за социално-ангажираните, не пропускайте да направите своя избор в полза на по-доброто си бъдеще.
  03 авг 2020
  Последни новини