Новата фешън формула - смели и цветни комбинации с нотка класика

Изображение 1 от 3

    По всичко личи, че тази година лятото на всички ни ще бъде нестандартно. Затова нека сами си подсигурим ваканционното настроение! Усещане за лятно спокойствие можем да си създадем по най-различни начини - с цветни аксесоари и тренди аутфити, подходящи за горещи слънчеви дни. Новите летни комбинации съчетават леки и ефирни чехли с подходяща чанта и ни настройват на летни вибрации, без да натежават на бюджета.

    При обувките това лято бялото има нова алтернатива – жълто. Топлите нюанси навяват ваканционно усещане през целия сезон. А в съчетание с вечното класическо черно, създават перфектната фешън-формула. Удобни, модерни и класически елегантни, вдъхновяват нови и креативни тренди комбинации.

    Лятната палитра от цветове се допълва с „Розова хармония“. Неоново розово, пастелно розово, розово докъдето стига погледът! Супер удобните чехли се отличават с голямо разнообразие на дизайн и винаги привличат погледите!

    Адриатическите сини и зелени нюанси носят незабравимото усещане за море и нежен летен полъх. Преливащите се металически нюанси съживяват образа на впечатляващите цветове на залязващото слънце, което се оглежда в кристалните вълни.

    Животинските принтове са винаги на мода и са много подходящи за лятото! С големия си потенциал по отношение на комбинирането те са винаги добре дошли в гардероба ни.

    Свежест в лятната визия внасят и неутралните цветови комбинации. Пастелните пясъчни нюанси лесно се комбинират със стилно лежерно облекло. Плетена чанта и чехли с дебела подметка в съчетание с дънкова пола и бял топ – съставките на перфектния летен градски аутфит.

    Тези и много други летни тенденции и модели можете да откриете сега в онлайн магазина на Deichmann на www.deichmann.com.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини