13-годишен с колело блъсна пешеходка

13-годишен тейнейджър с колело повали на земята пешеходка, преминавайки покрай нея, съобщават от МВР-Хасково

32-годишната жена е ударена от велосипедиста в понеделник около 11 часа на булевард „Раковски“, след като слязла от паркирания си автомобил. Момчето с колело се движело по булеварда в посока центъра на града. От удара, жената е с фрактура на дясната ключица, охлузвания на ръката и по главата.

За още един инцидент с пешеходец, станал през вчерашния ден съобщават от полицията. Около 17,20 часа в квартал „Болярово“ на улица „Болярска“, при опит да се включи в движението, 43-годишен водач на товарен автомобил „Мерцедес“ по невнимание е избутал

24-годишен пешеходец на тротоара с предната част на возилото. От избутването, момчето е с контузия на ляво бедро и тяло.

И при двата случая пострадалите са прегледани и освободени за домашно лечение.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    По
    Последно
    9 -1
    13:45, 30 юни 2020
    по пешеходната зона в центъра разрешено ли е да се карат велосипеди или не е?Постоянно трябва да си нащрек за бързо каращи тийнейджъри.Въпрос на време е и там да блъснат някого.
  • 2
    On
    on4o
    9 -5
    13:57, 30 юни 2020
    Първият инцидент ми се струва по-скоро като такъв с участието на неправилно паркирал водач на МПС, отколкото с пешеходец. Паркирането по бул. Раковски е разрешено единствено в участъка от кръстовището с бул. Съединение до Аида, където то не е успоредно и е трудно жената слизайки от автомобила да бъде ударена от велосипедист. А неправилно паркирал шофьор, който слиза без дори да погледне на огледалото идва ли някой по улицата е редно дори да бъде глобен, че е застрашил здравето на велосипедист.
  • 3
    +-
    +-
    2 -2
    17:17, 30 юни 2020
    И какво - жената била ударена.
    А детето не е ли пострадало, или щом е велосипедист нищо му няма.
    И що прави пешеходец на платното за движение при превозните средства?
  • 4
    Ив
    Иван Райчев
    1 0
    22:20, 30 юни 2020
    По Раковски е забранено за велосипеди и каруци!
Последни новини