Иска ли Меган да стане президент на САЩ

Изображение 1 от 3

    С напускането си на кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл избраха да вървят по своя собствен път, далеч от Великобритания. Той засега не е съвсем ясно начертан, но имаме представа за няколко разклонения по него - благотворителна дейност, грижа за менталното здраве и шоубизнес.

    Липсата на ясно затвърдена посока обаче води и до редица предположения накъде точно ще се отправят херцогът и херцогинята на Съсекс в близко и в малко по-далечно бъдеще. Едно от тях идва от писателката и тв коментатор Лейди Колин Кембъл.

    Тя е автор на няколко биографични книги за членове на кралския двор - принцеса Даяна, принц Чарлз, Кралицата Майка, както и за брака на кралица Елизабет Втора и принц Филип.

    А сега вниманието й попада върху новото поколение в кралския двор, сред които със сигурност се открояват Хари и Меган. Именно на тях е посветена и най-новата й книга, която се очаква да излезе до дни - Meghan and Harry: The Real Story.

    Пред MailOnline Лейди Кембъл заявява, че е наясно с политическите амбиции на херцогинята на Съсекс и знае, че един ден ще се кандидатира за президент. "Смятам, че всичко което тя прави, напускането на кралското семейство и връщането обратно в Калифорния, е част от нейния план и тя взима и Хари със себе си", твърди тя.

    Според Кембъл, решението за Мегзит е било еднолично взето от Меган. Писателката е на мнение, че тя е пропиляла най-невероятната си възможност, напускайки кралския двор. Но всички, както и тя самата, са били наясно, че това не е нейното място, предава Tatler.

    След първоначалната еуфория от новия живот на кралска особа, Маркъл бързо е разбрала, че няма да успее да се приспособи към него. А дали бъдеще в политическия свят е това, което търси и иска, само времето ще покаже.

    Източник: lifestyle.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини