Синът на Къци Вапцаров се бори за 20 000 долара от хитовия сериал „Западен свят“

Синът на Къци Вапцаров Асен има реални шансове на вземе голямата награда от конкурса за фонова музика към хитовия сериал „Западен свят“. Саундтракът, с който младият композитор се състезава, вече набира голяма популярност в YouTube, където потребители от цял свят коментират с възхищение таланта на Асен.

Голямата награда от състезанието за филмова музика е сет с висококачествена техника за правене на музика на стойност 20 000 долара. Наследникът на бившия водещ на шоу „Риск печели, риск губи“ не крие, че апаратурата ще му е от изключителна полза за по-нататъшното развитие.

Версията на Асен Вапцаров е за екшън сцена от сезон 3. Музиката е високооктанова и по думите на композитора, има за цел да накара кръвта ви да кипи.

„Много съм благодарен на екипите на HBO и Spitfire Audio, че създадоха този конкурс. И още повече благодарен на Джей Ейбрамс, Джонатан Нолан, Лиза Джой и Рамин Джавади за създаването на този телевизионен шедьовър. Това, че съм допуснат да бъда дори малка част от света на шоуто, е невероятно“, разкрива 19-годишният талант.

Синът на Къци Вапцаров свири на китара от малък. Завършил е Американския колеж в София и престижния Музикален колеж „Бъркли“ в САЩ. Бил е стажант при един от най-популярните композитори в Холивуд - Ханс Цимер, като е преборил повече от 100 кандидата за позицията.

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини