Четирима пострадали след челен удар на пътя Михалково-Кричим

Четирима души пострадаха при пътен инцидент, причините за който още се изясняват, съобщиха от полицията в Смолян. На 31.05.2020г. около 14:30 часа на третокласен път с. Михалково – Кричим е възникнало пътно-транспортно произшествие между два автомобила, при което са пострадали две момичета от леката кола и водачът в товарен автомобил, както и 50-годишна жена, пътувала с него.

На лява крива, товарен автомобил "Дачия Дъстер" с пловдивска регистрация, управлявана от 54-годишния А.Д. от Стамболийски, се удря в лек автомобил "БМВ 325И" със софийска регистрация, собственост и управляван от 23-годишния М.В. от София. Ранени с две 20-годишни жени, също от столицата, които пътували в БМВ-то с младежа. Едното момиче е със счупена кост на рамото, е другото - с множество травми по лицето.  Ранен е и водачът на товарния автомобил, който е получил травма на главата, контузия на гръден кош и коремна стена. Натъртвания в областта на таза и гръдния кош е получила 50-годишна пътничка в товарния автомобил. Двамата пострадали от товарния автомобил са освободени за домашно лечение, а останалите са транспортирани до „Спешна помощ“ в Пловдив.

Щетите и причините за произшествието са в процес на изясняване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Девин. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини