Пръстен с термодатчик стана хит в Хасково

Изображение 1 от 3

    Пръстен с термодатчик стана хит в Хасково, разказаха жители на областния град. Накитът е изработен от материал, наподобяващ карбон, каза търговецът, известен с ръкоделията си от благородни метали. Специално този пръстен обаче е китайско производство, обясни хасковлията, който носеше от същия артикул.

    В пръстена има вграден сензор за измерване на телесната температура. В него няма батерии. Показва реални градуси при кратък контакт с човешкото тяло. Предлага се на цена от 6 лева.

    Пръстенът е много актуален сега, особено в ситуацията на коронавирус, при която един от характерните симптоми е именно повишената телесна температура. Чрез пръстена, много лесно може да се установи промяна в стойностите, коментира хасковлийка, която вече си беше купила от актуалния артикул.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      XM
      X men
      26 0
      15:41, 26 май 2020
      Китайски боклук
      • Ло
        локомотива
        8 -1
        18:26, 26 май 2020
        Абсолютно си прав,той нормалния термометър не показва точни измервания,а какво остава за китайската чекия.
    • 2
      Ху
      Хулиган
      16 -1
      18:40, 26 май 2020
      Преди десетина години купих такива от Е-бей. Готини са и сменят цвета. Тогава ги продаваха като индикатор на настроение. Евтини са и изглеждат добре. А за китайските боклуци всичко е въпрос на цена! Имат неща дето хамерика и европа л...на да ядат!
    Последни новини