Кристиан Николов обвинен в умишлено причиняване на смъртта на Милен Цветков, остава в ареста

Съдът реши - обвиненият за смъртта на Милен Цветков остава в ареста. В последния момент прокуратура промени обвинението на Кристиан Николов в умишлено причиняване на смъртта на Милен Цветков.

Заседанието се проведе онлайн, като в залата присъстваха само съдът, прокурор и защитата. Обвиняемият Кристиан Николов слуша мотивите на страните по скайп връзка от следствения арест.

Съдията посочи, че 22 - годишният мъж напълно е пренебрегнал възможостта да предизвика катастрофа, сядайки зад волана дрогиран с няколко вида наркотици.

Имал е пълна възможност да намали скоростта, но е продължил да кара с над 100 км./ч, игнорирайки червения светофар. Защитата пък поиска освобождаване на обвиняемия.

Според адвоката никой от разпитаните очевидци не можел да каже категорично, че именно 22-годишният мъж е бил зад волана. Решението на съда не е окончателно. Може да се обжалва на 30ти април.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ne
    nelicha - нелича
    2 0
    12:50, 23 апр 2020
    Ей , мисирките на Бойко . Убит е един емблематичен Български журналист . В колата на убиеца са се намирали дъщерята на прокурор и синът на депутат . По всяка вероятност също дрогирани . Не ви ли светна лампичката вече , че това управление родило тези елементи . Трябва да носи някаква отговорност . Смъртта на Милен Цветков не трябва да бъде напразна .
Последни новини