Обръщение на Стойчо Шапатов –мажоритарен собственик на „Искра“ ООД гр. Първомай

Уважаеми Колеги,

        Всяка година, до този момент, ние се събирахме в навечерието на Великден и Коледа за да обявим извънредните /допълнителни/ премии в чест на най-големите християнски празници.

          Тази година, ситуацията е необичайна и извънредна. Корона-вирусната инфекция върлува безпощадно по целия свят, в т.ч. и в нашата Родина. За това се обръщам към управителя на фирмата – инж. Маринов, Мениджърския екип и към целия трудов колектив, с молба да се изпълнят следните препоръки:

          1. До 14.04.2020г. /вторник/  - да се изплати на всеки, който желае, аванс – до размера на месечната заплата.

               2. Да се предоставят на всеки работник и служител, обичайните за всеки месец ваучери за храна в размер на 60 лв.

          3. До 14.04.2020г. /вторник/ да се начислят и изплатят извънредни /допълнителни/, ВЕЛИКДЕНСКИ премии на всички работници и служители, независимо от длъжността, образованието, квалификацията и трудовия стаж, солидарно, по равно, сума в размер на 450 лв.

          4. На 24.04.2020 г. /петък/ - да се изплатят, както винаги до сега работните заплати за м. март, плюс месечната премия за реализирана продукция.

          За фирма „Искра“, не са толкова важни построените почивни станции в с. Стойките и Свети Влас, модерния работнически стол, ново закупените машини и съоръжения от германските фирми „Тийс“, „Херцог“ нито климатизацията и асфалтирането на завода, новия плетачен цех, новия „Пласмент“ и ново закупените текстилни машини от швейцарската фирма „Якоб Мюлер“ и испанската „Риос“. За да осигурим добри социално-битови условия и конкурентноспособност в днешното динамично време, са вложени, за последните 10-15 години над 3 млн. лв.

          Обръщам се и с благодарност към всички колеги от ф-ма „Искра“ за проявената висока отговорност, професионализъм и дисциплинираност при изпълнение на производствените задачи.

          Уверявам Ви, че Вие сте нашето най-ценно богатство!!!

          Бъдете сигурни и спокойни, че в този труден момент, ние няма да оставим Нито Един от Вас в беда, на произвола на съдбата, и че ще бъдем съпричастни с Вашите проблеми! До като имаме и най-малка възможност, ще реагираме на потребностите Ви!

          Пожелавам на всички – здраве, кураж, оптимизъм и късмет!!!

                                                                                                            С уважение:   Ст.Шапатов

Платен материал

Източник: Parvomai.NET

Хороскоп за 26.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще вземате решения и ще следвате хода на изпълнението им, без да налагате мнението си. С действията си ще покажете на околните, че не търпите възражения, но без да влизате в открит спор или конфликт. Това го можете, но бъдете по-сговорчиви, за да не оставяте съмнения след себе си.
26 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Настоявате прекалено много за нещо, което не е най-доброто което можете да направите за момента. Скоро ще ви се отдаде чудесната възможност да промените работата си към по-добро. Възползвайте се навреме и оставете настрана прекалено трудоемките си планове. В личен план ще ви се наложи да промените мнението си по определен въпрос.
26 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес сте много продуктивни, особено що се отнася до творческата дейност. Ако имате възможност, изберете занимания, които изискват по-голямо уединение и концентрация. Не упреквайте другите за дребните си несполуки и не забравяйте да се усмихвате. Можете да направите вечерта си много приятна.
26 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не пропускайте да насърчите онези, които се нуждаят от подкрепата ви. Създавайки творческа атмосфера около себе си, ще работите в синхрон с колегите и ще бъдете по-благосклонни на компромиси. Срещи и не провокирани покани ще направят деня ви вълнуващ, а намеренията окуражаващи.
26 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес получавате предложения да се заемете с нови дейности, но ще трябва да прецените как това ще се съчетае с настоящата ви работа. Въпреки желанието ви да се включите активно, най-добре ще е да изчакате по-благоприятен момент. По постъпвайте лекомислено относно проблем в отношенията с ваш близък човек. Необходимо да изясните добре ситуацията.
26 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не ви липсва самочувствие и подхождате доста уверено към непривична за вас сфера. Справяте се доста добре и това няма да остане незабелязано. Проблеми с държавната администрация може да ви поизнервят следобед. Не възлагайте големи надежди на обещана ви подкрепа. В последния момент може да се окаже, че ще трябва да се справите сами и това може да обърка плановете ви.
26 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Повечето от работата, която ще свършите през този ден ще бъде подготвителна за нещо голямо в близко бъдеще, така че не се разочаровайте ако не получите реални резултати още днес. Имайте търпение и по отношение на колегите си, не изисквайте прекалено много от тях, тъй като това би могло да породи нежелани конфликти. Изненадайте любимия човек.
26 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес на работното място ви очакват доста неща за вършене, но това едва ли ще се окаже проблем предвид голямата ви работоспособност през този ден. Впечатлявате околните с организираността си и целенасочените си действия. Постарайте се да не пренебрегвате уговорките си към близки хора заради професионални ангажименти, това ще ви създаде само главоболия.
26 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Мнозина от вас ще се съсредоточат върху работата си. Налага се да изясните много неща преди да предприемете каквото и да било. Опитайте се да не се поддавате на внушения и чуждите емоции, пък били те и положителни. Това до голяма степен ще ви натовари и отклони от пътя.
26 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Отнесете се с повече отговорност към себе си, има върху какво да се замислите. Подобрете отношението си към хората, които ви обичат, и без които не можете. Храните очаквания, които е възможно и да не се случат. Заложете на сигурното, то ще ви донесе повече удовлетворение, ако работите върху развитието му.
26 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Авторитетът ви днес значително нараства. Деловите ви ангажименти ще приключат успешно с много добър финансов резултат. Успявате да се справите по блестящ начин с въпрос, който отдавна вълнува и хората около вас. Имайте повече доверие на човек от обкръжението ви, още повече, че той отдавна го е заслужил.
26 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Включването ви в дългосрочен проект поддържа кондицията ви в добра форма и това си личи. Използвайте позициите си, за да защитите интересите си, ако това се наложи, но го направете дискретно, за да не си навличате нечий гняв. Ще отбележите напредък в усвояване на нови знания и повишаване на квалификацията си.
26 май 2020
Последни новини