Обръщение на Стойчо Шапатов –мажоритарен собственик на „Искра“ ООД гр. Първомай

Уважаеми Колеги,

        Всяка година, до този момент, ние се събирахме в навечерието на Великден и Коледа за да обявим извънредните /допълнителни/ премии в чест на най-големите християнски празници.

          Тази година, ситуацията е необичайна и извънредна. Корона-вирусната инфекция върлува безпощадно по целия свят, в т.ч. и в нашата Родина. За това се обръщам към управителя на фирмата – инж. Маринов, Мениджърския екип и към целия трудов колектив, с молба да се изпълнят следните препоръки:

          1. До 14.04.2020г. /вторник/  - да се изплати на всеки, който желае, аванс – до размера на месечната заплата.

               2. Да се предоставят на всеки работник и служител, обичайните за всеки месец ваучери за храна в размер на 60 лв.

          3. До 14.04.2020г. /вторник/ да се начислят и изплатят извънредни /допълнителни/, ВЕЛИКДЕНСКИ премии на всички работници и служители, независимо от длъжността, образованието, квалификацията и трудовия стаж, солидарно, по равно, сума в размер на 450 лв.

          4. На 24.04.2020 г. /петък/ - да се изплатят, както винаги до сега работните заплати за м. март, плюс месечната премия за реализирана продукция.

          За фирма „Искра“, не са толкова важни построените почивни станции в с. Стойките и Свети Влас, модерния работнически стол, ново закупените машини и съоръжения от германските фирми „Тийс“, „Херцог“ нито климатизацията и асфалтирането на завода, новия плетачен цех, новия „Пласмент“ и ново закупените текстилни машини от швейцарската фирма „Якоб Мюлер“ и испанската „Риос“. За да осигурим добри социално-битови условия и конкурентноспособност в днешното динамично време, са вложени, за последните 10-15 години над 3 млн. лв.

          Обръщам се и с благодарност към всички колеги от ф-ма „Искра“ за проявената висока отговорност, професионализъм и дисциплинираност при изпълнение на производствените задачи.

          Уверявам Ви, че Вие сте нашето най-ценно богатство!!!

          Бъдете сигурни и спокойни, че в този труден момент, ние няма да оставим Нито Един от Вас в беда, на произвола на съдбата, и че ще бъдем съпричастни с Вашите проблеми! До като имаме и най-малка възможност, ще реагираме на потребностите Ви!

          Пожелавам на всички – здраве, кураж, оптимизъм и късмет!!!

                                                                                                            С уважение:   Ст.Шапатов

Платен материал

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Последни новини