Задържаха двама за наркотици, единият с марихуана,другия с амфетамин

Наркотик и незаконни боеприпаси  са били открити в жилището на 54-годишен жител на община Ардино. Мъжът е задържан в полицейското управление за срок до 24 часа, след като при претърсване полицейски служители намерили суха листна маса около 5 грама, която при тестване реагирала на марихуана, и 11 патрона за огнестрелно оръжие. Наркотикът и боеприпасите са иззети и са на съхранение в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1  и чл.339, ал.1 от Наказателния кодекс. Работата по случая продължават група „Криминална полиция“ в РУ-Ардино и разследващ полицай.

Кърджали. 36-годишен от областния град е задържан за незаконно притежаване на наркотик. При проверка около 14,30 часа вчера мъжът изхвърлил бяла бучка, която при извършен тест реагирала на амфетамин. Дрогата е иззета, образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.

Екип на пожарната служба в Кърджали загасил запалени отпадъци в контейнер в областния град вчера около 13 часа. Няма нанесени щети. По същото време трима пожарникари от момчилградската служба потушили горящи отпадъци в барака, преди огънят да нанесе щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини