Продължава дезинфекцията пред поликлиниките и на обществени места в Хасково

Продължава дезинфекцията на обществени места в Хасково, информираха от община Хасково.

Обработват се терените около трите поликлиниките в града, местата, където се събират или минават повече хора - около пощата, в централна градска част, около аптеките и хранителните магазини, районите на спирките за градския транспорт, местата за отдих в парковете и междублоковите пространства, районите на зеленчуковия пазар, около кварталните магазини и пазарчета за плодове и зеленчуци.

Въпреки призива към хората да си останат вкъщи, да излизат от домовете си само при неотложна работа, много хора излязоха днес, вероятно заради топлото време. Служителите на „Екопрогрес“ ще продължат да пръскат с дезинфекционни разтвори местата, които хората посещават, както и елементите от градската среда, до които се докосват най-често хората- пейки, фитнес-уреди на открито и др. Призивът на община Хасково е всеки да спазва възможно най-стриктно протиепидемичните мерки. Да се дезинфекцират домовете, жилищните блокове и общите части на кооперациите.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ди
    Дидо
    5 -1
    20:15, 7 апр 2020
    Не знам откъде дойде COVID-19.
    Но от 10 години в България вилнее BOKOVID-BG.
    10 години боковирусът дръсти напоителни лъжи, съчинява си биографии – различни за различните времена, толкова различни, че вече и той не знае колко дядовци има, защото не различава истина от лъжа. Ако нещо е истина, това е откровението, че за него 24 май е агнешка плешка, нищо повече.
    Боковирусът е символ на овластената простащина, на овластения подземен свят, на овластената безграмотност. Овластен от същия този народ, който боковирусът ласкае и презира, и държи като куче на къса каишка, и го заглавичква с измишльотини за своето нещастно детство, с приказки за филията с мас и помията за прасетата, с желанието да изтръгне съчувствие. Царството на BOCOVID-BG е диктатура на надменното невежество, на интригата и лицемерието, на ехидството и подгаврянето; диктатура на страха, тирания на един параноичен и самовлюбен субект, маниакален и мнителен; на един митоман, убеден в своето мнимо величие, обсебен от собствената си персона като единствена вселенска самоценност; на един нарцис, на един социопат, воден от похотлива жестокост и сладострастна отмъстителност към всеки умен, почтен, просветен, културен, достоен човек.
    • Пе
      Петко гробаря
      1 0
      20:54, 7 апр 2020
      Заповядай дидо, при нас всички са равни и са на еднакво разстояние, парцелирани един до друг на една дълбочина и са обърнати на изток .
Последни новини