Netflix спряха снимките на сериала „Заразно зло“

Пореден голям проект окончателно спря продукцията си. Някак си тихичко Constantine Film работеха по сериал „Resident Evil“ за Netflix. Снимките се очакваше да започнат през лятото. За съжаление адаптацията по култовата видео игра на Capcom е оставена на пауза за неопределен период от време. 

Новината, че зомби-играта ще получи своя адаптация за малкия екран дойде през 2019г. Много малко информация дойде след това. А сега стартът получава сериозно отлагане. Ето какво сподели президентът на Constantine Film, Мартин Московиц:

Офисите ни са затворени. Много малко хора работят, основно счетоводство. Спряхме над 30 сериала, основно работа в Германия, Чехия и Румъния.

Планът е бил пред-продукцията да стартира през Април. Първият сезон е щял да включва осем епизода. Снимките е трябвало да стартират в края на лятото- началото на есента. Премиера на сериала се е очаквало да има през втората половина на 2021г.

Освен видео игрите, поредицата се радва на добър живот и в кино филмите. Всичките седем заглавия до момента са донесли над $1.2 млрд. от световния си боксофис. Това е най-касовата поредица, адаптация по видео игра, за всички времена.

Източник: http://cineboom.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини