EVN България дарява средства в подкрепа на българските медици в борбата им с COVID-19

Компанията дарява 100 000 лв. на Министерство на здравеопазването

EVN България дарява 100 000 лв. на Министерство на здравеопазването за подпомагане на българските медици и болниците в страната за справяне с последствията от разпространениетона COVID-19.

Компанията дарява средствата към дарителската сметка на здравното министерство с оглед призива на Националния оперативен щаб за координиране на постъпващите от дарения средства.

„Дарението е част от нашия принос към обществото и по-конкретно здравната система на страната в борбата за ограничаване на разпространението на COVID-19” заяви Робърт Дик, председател на съвета на директорите на EVN България.

„Заедно с това искам да уверя всички, че компанията изпълнява своите задължения по надеждното снабдяване с електроенергия на 1,6 милиона клиенти в Югоизточна България и топлинна енергия за Пловдив. Въвели сме организация на всички звена в компанията при стриктно спазване на санитарните изисквания и мерки за безопасност, така че да гарантираме сигурно снабдяване за нашите клиенти. Използвам случая да благодаря на нашите сътрудници за това, че са на своя пост и в тези времена изпълняват своите задължения професионално, достойно представяйки българската енергетика“ каза още той.   

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Мо
    МОМЧИЛ-ЮНАК
    0 0
    16:17, 5 апр 2020
    Евн-крадци!!!това са пари откраднати от сметките на народа......
Последни новини