Най-младата листа ще обединява всички цветове в Хасково

България има личности и ние трябва да ги изберем без предубеждения. С тези думи мажоритарния кандидат за депутат Соломон Паси откри кампанията си в Хасково за предстоящите парламентарни избори. Паси е водач и на листата на НДСВ в региона. Дори и бегъл поглед върху нея откроява очевидното. В партията предубеждения спрямо възрастта няма. 24-годишният строителен бизнесмен Георги Чанков и 30-годишният строител на МОЛ-ове в България Петър Дудоленски доказват с уменията си, че можеш да успееш, независимо от младостта. Магистри по земеделие, директори на училища от региона, общински съветници и дипломирани медици са в листата на НДСВ.




Тя ще разчита на подкрепа от избиратели във всички цветове. „Нямаме нужда от деление по политически партии. Едно съгласие по отношение на целите и задачите пред България ще възроди страната. Ще възроди и Хасково", обяви от трибуната Паси. Според него Хасково се доказва като един от най-проспериращите региони в страната. И все пак в края си всеки цикъл има нужда от обновяване, допълни бившия външен министър.

Който между другото сподели, че най-честият въпрос в многобройните му пътувания из хасковския регион бил - "Кога ще докарате чужди инвестиции в Хасково?"



Е, аз направо доведох инвеститорите, с усмивка отбеляза Паси. Вторият в листата Петър Дудоленски вече е привлякъл десетки милиони долари от САЩ, Европа и Израел в инвеститорските си начинания, довели до построяването на МОЛ-овете в София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора. Третият в листата пък е отлично познатият на хасковлии бивш шеф на многопрофилната болница д-р Ясен Янев, понастоящен заместник-министър на труда и социалната политика. Какво може и какво знае, е добре известно на Вас, хасковлии. За мен е чест отново да работя с него, сподели Паси.

И накрая за моя изненада, да си призная че аз като водач на тази листа, съм най възрастният в нея, каза Соломон Паси. И тутакси си върна усмивката. „Не изглежда така, нали? Но това е защото съм заобиколен от млади хора по дух и по тяло, които не губят мечтите си", каза водачът на НДСВ в региона.



И млади, и не толкова млади едва изчакаха Паси да слезе от трибуната и го наобиколиха, за да споделят проблемите си. По време на цялата празнична програма той остана там, където му беше мястото. Сред тях.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини