Отлага се провеждането на международния офроудфест в Кърджали

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис със заповед №270/10.03.2020г. забранява провеждането на международното мероприятие   Офроуд  състезание  ,,Кърджали 5х4 ОфроудФест“  на   територията  на община Кърджали в  периода  12-15 март  2020 год.

Провеждането на международно мероприятие   се отлага

до   преминаване на рисковия период от разпространението на  COVID-19на територията на Република България. Разпорежда се да бъдат преустановени всички подготвителни дейности, свързани

с организацията на мероприятието.

         

Заповедта е издадена на основание чл. 44, ал. 2, от Закона за местното самоуправление и местната администрация/ЗМСМА/, във връзка с Решение от проведено на 10.03.2020 год. заседание на кризисния щаб, определен със Заповед №265/05.03.2020 год. на Кмета на община Кърджали, съвместно с участието на представители на Областния кризисен щаб и организаторите на международно мероприятие,,Кърджали 5х4 ОфроудФест“, Настоящата Заповед  ще се доведе до знанието на организаторите   и всички заинтересовани страни – ОДМВР,  РДПБЗН,  ЦСМП  и клуб ,,4х4 Адвенчър“ гр. Троян, за сведение и изпълнение.

Това съобщиха от Пресслужбата на Общинска администрация.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини