Xiaomi Black Shark 3 - много мощ, малка цена

Изображение 1 от 3

    Геймърските смартфони все още не могат да проникнат до твърде много потребителски сърца, но това не спира големите компании в бранша да предлагат нови модели всяка година.

    Black Shark е дъщерна марка на любимите ни Xiaomi, която наскоро се похвали с нов модел геймърски телефон в лицето на Black Shark 3 и Black Shark 3 Pro.

    Както можем да очакваме от продукт на китайската компания, Black Shark 3 Pro е поредният успешен опит за постигане на баланс между висока производителност и изключително приемлива цена.

    Black Shark 3 Pro е с огромен 7.1-инчов OLED екран с честота на опресняване от 90Hz и 240-херцов тъч сензор. Технологията не е последен писък, но определено не изостава далеч зад тазгодишните стандарти.

    Процесорът е безкомпромисният Snapdragon 865, който ще видим в доста водещи модели тази година, и е придружен от възможности за 8GB и 12GB RAM.

    Мястото за съхранение е фиксирано на 256GB, а двуклетъчната 5000mAh батерия и прилежащото към нея 65-ватово зарядно със сигурност заслужават вниманието и парите ни.

    Въпреки че камерите не са основният акцент на модела, Black Shark 3 Pro предлага троен сетъп с главен 64-мегаписеклов сензор, 13-мегапикселова леща за широк ъгъл и 5-мегапикселов сензор за далечно снимане. Селфи камерата пък е с 20 мегапиксела.

    По-малкият BlackShark 3 e с 6.67-инчов OLED екран и малко по-малка батерия, но останалите му показатели са същите като на "батко му".

    Заслужава си да споменем, че и двата телефона разполагат с водно охлаждане и са готови за 5G мрежата.

    А сега да кажем и за най-сладката им страна - цената.

    Малкият Black Shark 3 струва 500 долара, а 3 Pro - 675 дoлара. При тези цени и спецификации не е нужно да сме геймъри, за да решим да дадем парите си на Xioami.

    Източник: lifestyle.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини