Вземи твоето безплатно кафе в La Vizzara с още много комплименти

    „Най-хубавите неща се случват спонтанно“, казва собственикът на bar & bakery La Vizzara Веселин Илчев.

    И това вероятно е точно така, ако погледнеш човек с неговата енергичност отдалеч. За други вероятно пък спонтанността не е добро действие. Но със сигурност и за едните, и за другите е абсолютно вярно, че най-хубавият е усмихнатият ден.

    А в La Vizzara не пестят усмивки и комплиментите към клиентите си.

    От този петък с всяка покупка клиентите на фурната, която се намира на бул. „България“ 142, ще получават като подарък чаша ароматна свежест.

    Дали ще си поръчаш вкусна баничка, приготвена и изпечена на място, която редовните клиентите просто обожават, дали кроасан, дали ще си вземеш от сладките кифлички или солените палачинки-ново в менюто на заведението, дали поръчката ще е за парче торта, или пък си влязъл за покупка на единствения по рода си дамски безглутенов хляб „Ladies bread“, или пък за някой от останалите видове хляб, които предлагат в La Vizzara, там те очаква чаша кафе Лаваца. Дори да си влязъл само за  кафето-заведението черпи!

    За любителите на свежите негазирани напитки на място вече се предлагат и прекрасните сиропи „Рере“ с разнообразие от вкусове и експлозия от аромати на манов мед, лешник, тахан, вишна. Любопитните могат да опита на място от соковете, а истинските ценители да си вземат и за вкъщи. Литър концентрат от „Рере“ ще им стигне за получаването на 8 литра сироп у дома.

    La Vizzara вече присъства със свои продукти в най-големите магазини в почти цялата страна и продължава да инвестира в разширяването на артикулната си листа.

    Запазените марки на фурната -единственият безглутенов хляб в света, който е от зърно, разработен по новаторска технология, и бутиковият хляб „Ladies bread“ вече са на витрините в София, Варна, Пловдив, Стара Загора.

    „Стараем се да предлагаме на нашите клиенти възможно най-доброто от съответната категория.“, е визията на екипа му към всичко, което излиза от La Vizzara, споделя Веселин Илчев.

    И за да се убедят в това клиентите от първо лице, фирмата ще пусне безплатни дегустации на продуктите си в големите магазини на Хасково.


     

    Платена публикация

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини