ДПС-Черноочене преизбра Бедрие Газиюмер и номинира Мустафа Карадайъ за лидер

Общинската конференция на ДПС-Черноочене номинира настоящият председател на партията Мустафа Карадайъ за следващ лидер на партията.
Досегашният председател на Общинския съвет на Движение за права и свободи в Черноочене Бедрие Газиюмер получи доверието на активистите за още един мандат.
На проведения Х-ти пореден общински форум беше единодушно преизбрана за лидер на организацията от над 130 делегати, излъчени от местните структури.
Тя бе единственият кандидат за поста председател на ОбС на ДПС.
В отчета за работата на общинската организация на ДПС досега Бедрие Газиюмер подчерта, че структурата се е утвърдила като водеща политическа сила в община Черноочене. Състоянието на местните съвети е стабилно, подчерта тя.
ДПС ще продължава да дава спокойствие, сигурност и увереност на гражданите. Това подчерта в изказването си Кметът на Община Черноочене Айдън Осман. И добави, че ДПС в Черноочене е ярък пример за синхронна работа между местната и политическата власт Много проблеми решаваме в наченки още на общоселските партийни събрания по населени места, подчерта Айдън Осман.
Народният представител Ерол Мехмед заяви, че ДПС има здрави основи върху които да се гради по-нататъшната политика на партията. Когато имаш история, като чернооченската организация да печелиш избори това дава на по-възрастните достойнство, а на по-младите кураж в начинанията си, обърна се към делегатите той. Имаме устойчиви ценности, а не преходни политики, подчерта Ерол Мехмед.
Областният лидер и кмет на Ардино Изет Шабан заяви, че в изминалия мандат са провели всички видове възможни избори и са преминали през различни вътрешнопартийни и извън партийни перипетии.
Избрано беше и ново ръководство на Общинския съвет на ДПС - Черноочене от 21 души.
На общинският форум бяха разгледани постигнатите резултати през изтеклия мандат и се начертаха основните цели, които си поставя организацията през следващия.
Всички отчетно-изборни събрания по населени места на територията на община Черноочене се проведоха по предварително одобрен график, като бяха приети и нови членове.
По време на конференцията са излъчени и делегати за областната конференция на ДПС в Кърджали.
Изказване направиха и част от официалните гости на конференцията: Областния лидер на ДПС-Кърджали Изет Шабан, Членовете на Централния и областния съвет Салиха Емин и Елван Гюркаш, областния лидер на Младежко ДПС-Кърджали Байрам Байрам, народните представители Ерол Мехмед и Адлен Шевкед, Председателят на Общински съвет Ардино Сезгин Байрам, организационния секретар на областната структура на партията Бирол Кьосеюмер, бившият главен мюфтия Фикри Сали и други.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини