Младок с БМВ се прави на мъж, блъсна жена на пешеходна пътека във "Възрожденци"

46-годишна жена била блъсната от „БМВ“ с 21-годишен водач, докато пресичала на пешеходна пътека. Инцидентът станал снощи около 18 часа на бул.“Христо Ботев“ в областния град. Пострадалата била прегледана в Спешното приемно отделение и освободена. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

90 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Момчилград от 13,30 часа до 15,30 часа вчера с цел контрол за спазване на скоростните режими, на водачите за правоспособност, употреба на алкохол и наркотични вещества. 16 са констатираните нарушения по ЗДвП, за които са съставени 4 акта и 12 фиша.

Нерегистриран автомобил бил засечен от полицейски служители в хода на специализирана операция на РУ-Кърджали. 24-годишен се придвижвал с „Ауди“ и бил спрян в областния град, като при проверката било установено, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация по чл.143, ал.15 от ЗДвП. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини