Комикът и журналист Николаос Цитиридис е новият шоумен на bTV

След неколкомесечна селекция bTV откри наследника на Слави Трифонов. Стендъп комедиантът и бивш репортер на OFFNews Николаос-Теодорос Цитиридис сяда в стола на водещия на новото вечерно шоу от края на януари.

Николаос е избран след кастинг, в който са били тествани най-вече популярни тв и радио журналисти. Първоначално той постъпва в екипа на шоуто като сценарист, но продуцентите бързо забелязват потенциала му на водещ. Безспорно за това помагат няколко години на сцената на Комеди Клуб София, чийто резидент е Николаос.

„Вечерното токшоу е най-взискателният от всички телевизионни развлекателни формати по отношение на водещия. Затова сме щастливи, че имаме най-добрия автентичен талант, подходящ за съвременната телевизия. Подобно на водещите на световните вечерни шоупрограми, той е многопластов - и като артист, и като медиен професионалист. Николаос ще бъде ангажиран и със създаването на част от съдържанието на шоуто. Убеден съм, че ще спечели любовта, вниманието и ангажираността на всички наши зрители”, категоричен е Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group

Преди да стане стендъп комендиант, Цитиридис или Додо, както го наричат приятелите му, седем години е бил част от екипа на OFFNews. Тук той получава приза "Валя Крушкина" за млад журналист.

Николаос е роден в Гърция и е с българо-гръцки произход. Израства в София. Говори български перфектно, по-скоро го затруднява гръцкият. Завършил е журналистика в Софийския университет. Автор е и на популярния блог "Ревюта на вафли".

"Шоуто на Николаос Цитиридис" тръгва по bTV на 27 януари, понеделник, и ще върви всеки делничен ден от 22:30 до 23:30.

Източник: offnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ni
    nikkei
    11 -2
    19:20, 22 яну 2020
    Това шоу ще е някаква голяма тъпотия.
Последни новини