ДПС-Черноочене провежда 30 отчетно-изборни сърбания

Общинският съвет на Движението за права и свободи в село Черноочене продължава с провеждането на отчетно-изборните събрания на местните организации в района.
На отчетното събрание на ДПС в село Бели вир присъстваха лидерът на Общинския съвет на ДПС и на Общински съвет-Черноочене Бедрие Газиюмер, Кметът на Общината Айдън Осман, общинският съветник Мелиха Ахмед и представители на общинското ръководство на партията.
Сезгин Мюмюн е преизбран за председател на Местния съвет на ДПС в село Бели вир.
На срещата Председателят на Общинския съвет на ДПС и на ОбС-Черноочене Бедрие Газиюмер и Кметът на Община Черноочене Айдън Осман направиха разбор и равносметка на дейностите през изминаващия мандат и актуалната политическа обстановка в страната и региона.
Общинският лидер на ДПС Бедрие Газиюмер отчете, че в района ще се проведат 30 отчетно изборни-събрания по местни съвети на ДПС.
Това е и подготовка за общинската конференция на партията, която ще се проведе на 22 февруари тази година.
Бедрие Газиюмер сподели, че тези събрания на ДПС по селата преминават под формата на открит разговор за актуалната политическа ситуация в региона и страната, дискутират се въпроси от различен характер и се предлагат конкретни решения на проблемите.

Исмет ИСМАИЛ

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини