Кой ще изпее песента за следващия филм за Бонд

Всяка от песните към филмите за Бонд е хит, а са ги изпълнявали все големи имена, сред които Нанси Синатра, Шърли Беси, Шийна Истън, Пол Макартни, Тина Търнър, Шерил Кроу, Адел, Мадона.

Вече е ясен изпълнителят на песента към "Смъртта може да почака" (No Time To Die) - новият филм за Джеймс Бонд, който бележи и последния път, когато ще видим Даниел Крейг в ролята на прочутия шпионин. И това е Били Айлиш.

Несъмнено това е гигантска чест за 18-годишната изпълнителка, която освен че може да се похвали с култов статут сред тинейджърите, разполага и с вълшебен сопрано глас. И той не е убягнал от вниманието на Кари Джоджи Фукунага - режисьорът на "Смъртта може да почака".

Слуховете, че именно Айлиш ще изпълнява песента към приключенията на агент 007, започнаха, когато певицата сподели в стори в профила си в Instagram някои от най-популярните момичета на Бонд. Затвърдиха се, когато стана ясно, че един от едва 80-те човека, които Фукунага следва в социалната мрежа, е именно изпълнителката на "bad guy".

Снощи, 14 януари, информацията се потвърди и от самата Айлиш, която обяви новината в Instagram. Все още не е ясно името на парчето, както и как звучи, разбира се.

Източник: LifeStyle

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини